Gotvach.bg»Избрани Колекции»Содена Пърленка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Маята, солта и захарта се разтварят във водата и се оставят на топло. Брашното се пресява, прави се кладенче и се сипват маята, киселото мляко и олиото...

Готовата пърленка завих с чиста кърпа.
Домашната пърленка с чубрица е готова....

Сервираме пърленката със сирене и маслинки.
Оризовата пърленка с чубрица е готова....

Маята се разтваря заедно със захарта в малко хладка вода. Брашното се пресява и се прави кладенче в него. Добавят се олиото, маята, яйцето, солта...

2

Готовите и още топли пърленки се намазват обилно с разтопена мас и се редят една върху друга.
Завиват се с кърпа, за да се задушат....

Загасете содата в киселото мляко докато шупне. През това време пресейте брашното в купа, направете кладенче и изсипете там киселото мляко със содата...

Много вкусна и ароматна лимецова пърленка с моцарела.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: