Картофено Тесто

Разгледай всички 12 подбрани съвети за картофено тесто в Готвач.бг.
Пица от картофено тестоПица от картофено тестоОмесете картофите, брашното, сиренето, половината мляко, едно от яйцата и солта на тесто. Оставете го да втасва 1 час....
Универсално тесто с картофено пюреУниверсално тесто с картофено пюреТестото е меко и не става сухо. Универсалното тесто с картофено пюре е страхотно....
Вкусни кренвиршки от картофено тестоВкусни кренвиршки от картофено тестоРазбиваме добре яйцето и отделения от второто белтък с разтопеното масло и картофеното пюре....
Мраморни блокчета с картофено тестоМраморни блокчета с картофено тестоИзсипете сместа върху разстланото тесто, отгоре покрийте сладкиша с останалата част от тестото....
Картофена салата с картофени витражи и поширано яйцеКартофена салата с картофени витражи и поширано яйцеПреди сервиране се маха рингът и се украсява картофената салата с картофени витражи и поширано яйце....
Картофено мезенцеКартофено мезенцеКартофеното пюре се разделя на две равни части. Половината се изсипва в тавичката и се разстила равномерно....
Картофено ветрилоКартофено ветрилоПърво сварете морковите до полуготовност. Картофите се нарязват на филийки, но не до края. Нарежете на тънки парчета бекона, чушките, гъбите,...
Картофено пюреКартофено пюреКартофеното пюре може да е гарнитура към различни печени или пържени меса, риба, ориз, зеленчуци и др....
Картофено изкушениеКартофено изкушениеСложете обелените картофи да се сварят до полуготовност, като сложите малко сол и и 1-2 капки оцет във водата. Готовите картофи отцедете, охладете...
Картофено мезеКартофено мезеПоставяме картофите в тенджерка, за да се сварят заедно с 1 супена лъжица сол. След като се сварят, ги обелваме и намачкваме с вилица. Овкусяваме...
Картофено суфлеКартофено суфлеКартофеното суфле се пече в предварително загрята фурна до 200 градуса....
Универсално тестоУниверсално тестоЗамесва се гладко и еластично тесто. Тестото се оставя да втаса....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: