Gotvach.bg»Избрани Колекции»Карфиол Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...

Оставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място....

Туршията с карфиол става приятно сладко-кисела на вкус.
Да ви е сладко и наздраве с бабината туршия с карфиол!...

1

След 3 дни прецедете сока от царската туршия и отново го върнете в бурканите.
Туршията с карфиол и камби е готова....

Туршията се преточва 1 седмица всеки ден, а около 2 седмици през 1-2 дни....

7

Насладете се на домашно приготвена туршия с карфиол, корнишони и моркови!...

2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: