Карфиол с бял сос

Открий всички 74 подбрани съвети относно карфиол с бял сос в Готвач.бг.
Карфиол с бял сос
Карфиол с бял сос
. Залейте карфиола в чинии с така приготвения бял сос. По желание може да подредите карфиола в подмазнена тавичка, да ...
Карфиол и броколи с бял сос
Карфиол и броколи с бял сос
2
. Поднесете като розичките от карфиол и броколи залеете обилно с горещия сос и поръсите обилно с копър....
Карфиол сос
Карфиол сос
Във водата в която е вряла глава карфиол, се прибавя брашно, натрошено сирене, жълтъка, лимон, черен пипер и масло. Парченцата карфиол ...
Бял сос
Бял сос
Загрейте 2 с.л. масло, добавете брашното и запържете до златисто. Разредете сместа с 1 ч.ч. горещ бульон като бъркате непрекъснато. Когато...
Карфиол със сметанов сос
Карфиол със сметанов сос
. Овкусете соса с настърганото индийското орехче, смления бял пипер и сол. Шунката се нарязва на тънки ленти и също се слага в соса. Оставя се на...
Хапки карфиол със сос
Хапки карфиол със сос
Започваме с разделянето на малките глави карфиол. Разпределяме ги в тава, покрита с хартия за печене и ги слагаме в загрята фурна, да се запекат...
Карфиол в сос
Карфиол в сос
Карфиолът се бланшира около 2-3 минути, поставя се в йена, залива се с приготвения сос бешамел, върху него се слага топеното сирене, черният...
Леща с бял сос
Леща с бял сос
охладеното и прецедено мляко при непрекъснато бъркане. Към готовия бешамелов сос прибавете лещата, солта и захарта и оставете ястието да ври около ...
Бял сос с къри
Бял сос с къри
Всичко се разбърква хубаво. Подходящ е за варени или печени меса и зеленчуци. Може да се добави лют пипер...
Пилешко с бял сос
Пилешко с бял сос
, тиквичките, гъбите и залейте соса. Поръсете с кашкавала и изпечете в предварително загряна фурна на 200 градуса за 40 минути. Поднесете пилешкото с ...
Основен рибен бял сос
Основен рибен бял сос
се добре. Посолява се и се вари на слаб огън 30 минути, като непрекъснато се маха пяната, която се образува. Готовият сос се прецежда...
Кюфтенца в бял сос
Кюфтенца в бял сос
Правят се кюфтета от каймата, смесена с ориза. Овалват се в брашно и се слагат в тенджерка с вода да заврат. След това се запържват в олио...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: