Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кекс с локум и мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс с локум и мармалад

Кекс с локум и мармалад

Разгледай всички 24 избрани предложения относно кекс с локум и мармалад в Gotvach.bg.
Кекс с мармалад и локумКекс с мармалад и локумКато се извади кексът с локум се поръсва с пудра захар....
Кекс с мармалад и орехиКекс с мармалад и орехи
1
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете размития мармалад и всички останали продукти....
Кекс с малинов мармалад и бисквитиКекс с малинов мармалад и бисквити
В отделен съд се смесват чашата вода с мармалада и се бърка с лъжица, докато се разреди мармаладът, след което се добавя към сместа и се разбърква...
Кекс с мармалад от шипки и ябълкиКекс с мармалад от шипки и ябълки
Намажете с олио форма за кекс и изсипете сместа. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Кекс с мармалад от дюли и крушиКекс с мармалад от дюли и круши
3
Този кекс се получи уникален, не знам дали заради домашния мармалад, който много си го харесвам....
Кекс с локум и бисквитиКекс с локум и бисквити
1
Покриваме ги с останалата смес и отгоре отново начупваме и набождаме бисквити и парчета локум....
Кекс с локум и орехиКекс с локум и орехи
3
Накрая се добавят орехите и локумът....
Кекс с локум и ванилияКекс с локум и ванилия
Сместа се изсипва в намазнена тава за кекс и отгоре се нареждат тънки парченца локум. Пече се в загрята фурна....
Кекс с локум и смокиново сладкоКекс с локум и смокиново сладко
В дълбока купа смесваме готовите нарязани ябълки, нарязания локум, разбити две яйца със захар, 2 бр. ванилия, олио, сладко от смокини и топлата вода...
Гръцки кекс с локум и орехиГръцки кекс с локум и орехи
Изсипваме сместа в намазана с мазнина тава за печене. Отгоре поръсваме с нарязаните на ситно локум и счукани орехи....
Полят кекс с локум и кокосПолят кекс с локум и кокос
4
Поръсваме веднага обилно с кокос. Да ви е сладко! Става мек, пухкав кекс с вкус на локум и кокос. Хапваме с кафе....
Домашен кекс с локум и ябълкиДомашен кекс с локум и ябълки
След като извадим кекса, трябва да го оставим да се охлади и чак тогава можем да поръсим с канела или пудра захар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: