Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладки с мас и мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладки с мас и мармалад

Сладки с мас и мармалад

Разгледай всички 19 кулинарни идеи за сладки с мас и мармалад в Gotvach.bg.
Сладки с мас и мармалад от калъпСладки с мас и мармалад от калъпМармаладът се разделя и оформяме на малки топчета. Всяко се притиска в отвора....
Сладки кифлички с мармалад и канелаСладки кифлички с мармалад и канела
Сладките се смазват с течна сметана и се поръсват със сместа от захар и канела....
Мармалад от сладки и люти червени чушкиМармалад от сладки и люти червени чушки
Великолепен деликатен вкус на мармалада от сладки и люти червени чушки, в който се влюбихме цялото семейство!...
Домашни сладки с мармалад от сини сливиДомашни сладки с мармалад от сини сливи
Домашните сладки с мармалад от сини сливи са готови....
Ароматни сладки с плънка, мармалад от дюлиАроматни сладки с плънка, мармалад от дюли
Готовите сладки поръсваме с пудра захар....
Слепени с мармалад от шипки дребни сладкиСлепени с мармалад от шипки дребни сладки
Сладките се слепват две по две с шипковия мармалад, след като изстинат....
Сладки с мармаладСладки с мармалад
В тях слагаме мармалад и навиваме на руло. Може да навием и на розичка или както пожелаем. Печем в намаслена тава до зачервяване....
Меки сладки с масМеки сладки с мас
2
С повод, и без повод имаме си цветни сладки с мас, които донасят много добро настроение!...
Сладки кифлички с масСладки кифлички с мас
Поръсваме нашите сладки кифлички с мас с пудра захар и сервираме....
Домашни сладки с масДомашни сладки с мас
2
В купа сипваме 3 ч. ч. брашно, добавя се разтопена мас, но не гореща, киселото мляко, содите, ванилията и се бърка с вилица да се смесят продуктите...
Коледни сладки с масКоледни сладки с мас
4
Поръсват се коледните сладки с мас леко с пудра захар и може да се съхраняват в кутия до празниците....
Шприцовани сладки с масШприцовани сладки с мас
Топли шприцованите сладки с мас се поръсват с пудра захар....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: