Gotvach.bg»Избрани Колекции»Слепени Сладки с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Слепени Сладки с Мармалад

Слепени Сладки с Мармалад

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно слепени сладки с мармалад в Gotvach.bg.
Слепени сладки с мармаладСлепени сладки с мармаладСлед като леко се охладят се слепват по две с мармалада/сладкото и се поръсват обилно с пудрата захар....
Слепени с мармалад от шипки дребни сладкиСлепени с мармалад от шипки дребни сладки
Сладките се слепват две по две с шипковия мармалад, след като изстинат....
Слепени сладки с шипков мармаладСлепени сладки с шипков мармалад
Изпичаме в слаба фурна и готовите сладки слепваме две по две с шипков мармалад. По желание овалваме в пудра захар....
Ароматни слепени сладки с мармаладАроматни слепени сладки с мармалад
Лепим ги две по две с шипков мармалад. Веднага стават за ядене - ароматни и вкусни. Хапваме нашите слепени сладки в компанията кафе....
Слепени меденки с мармалад и шоколадСлепени меденки с мармалад и шоколад
Загрейте фурната на 180 градуса и изпечете сладките до готовност. Слепете готовите меденки с мармалад....
Слепени сладкиСлепени сладки
1
Слепените топчета потапяме от едната страна в разтопен шоколад....
Бананови слепени сладкиБананови слепени сладки
Банановите слепени сладки са много ароматни и вкусни и идеални за кутията за училище....
Бишкотени слепени сладкиБишкотени слепени сладки
Хубав и сладък следобед на всички! Бишкотените слепени сладки са готови....
Празнични слепени сладкиПразнични слепени сладки
За тези празнични слепени сладки дълбока купа се слага мекото масло заедно със захарта, меда и се разбива до бял крем....
Слепени сладки СърцаСлепени сладки Сърца
Дано ви харесат тези уникални сладки за Свети Валентин....
Лимецови слепени сладкиЛимецови слепени сладки
За приготвянето на лимецовите слепени сладки маслото (250 г) се оставя на стайна температура за 1 час, за да омекне....
Слепени сладки ПрасковкиСлепени сладки Прасковки
1
Бон апети със Слепени сладки Прасковки!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: