Класически Агнешки Курбан

Прегледай всички 15 кулинарни идеи за класически агнешки курбан в Готвач.бг.
Агнешки курбан
Агнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Курбан от агнешки врат
Курбан от агнешки врат
Дойде времето за прясното агнешкото и за вариациите на ястията, приготвени от вкусното месо. Ето една любима рецепта за агнешка курбан чорба...
Агнешки курбан със зелении
Агнешки курбан със зелении
. Поръсва се с черен пипер и сол. Готовият курбан се поднася поръсен с магданоз и джоджен....
Бабината агнешка курбан чорба
Бабината агнешка курбан чорба
добро настроение. Курбан чорбата е на почетно място, чийто ритуал е от важно значение, заради обредното приношение на животното. Тази рецепта е...
Агнешка курбан чорба
Агнешка курбан чорба
Агнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът...
Агнешки курбан за здраве
Агнешки курбан за здраве
1
само се отдели от кокала. Сервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая...
Лесен агнешки курбан
Лесен агнешки курбан
и когато спре да се пени, прибавете нарязания лук и черния пипер на зърна. Сипете малко олио, защото агнешкото не е мазно и курбанът ви ще...
Домашен агнешки курбан
Домашен агнешки курбан
чорбата с яйцето, като го сипете директно във врялата агнешка чорба, яйцето трябва да се пресече. Поръсете агнешката чорба със свеж магданоз и ...
Пълнено агнешко за курбан
Пълнено агнешко за курбан
1
В купичка изсипвате 2-3 ч.л. сол, 2 с.л. червен пипер, 2-3 щипки черен пипер, 3-4 с. л. олио и ситно нарязани пресен девесил и джоджен, хубаво...
Агнешка курбан чорба с пресечени яйца
Агнешка курбан чорба с пресечени яйца
Месото се измива и нарязва на парчета, които се сваряват в подсолена вода. Пяната, която се образува при варенето, се премахва. Лукът се...
Бистра курбан чорба от агнешко месо
Бистра курбан чорба от агнешко месо
1
Нарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна...
Курбан чорба от агнешки главички
Курбан чорба от агнешки главички
Сложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата). Прецедете...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: