Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конска Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....

Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....

Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....

Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...

Ако се предпочита по-изсушена и твърда пастърма, оставя се на сухо, хладно и проветриво място за още време или в хладилник....

Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: