Конфитюр от Зелени Смокини

Прегледай всички 21 подбрани съвети за конфитюр от зелени смокини в Готвач.бг.
Конфитюр от зелени смокини
Конфитюр от зелени смокини
1
нарязаните смокини. Когато и смокините пуснат течност, усилете котлона и бъркайте, докато течността се поизпари. След това отново намалете...
Конфитюр от смокини
Конфитюр от смокини
3
разбъркайте с лимонената киселина и след минута отнемете от огъня. Разсипете конфитюра от смокини в затоплени сухи бурканчета. Затворете ...
Конфитюр от печени смокини
Конфитюр от печени смокини
1
минути. Още горещо се разсипва в буркани, като по желание може да добавите печени орехи. Затворете бурканите веднага и ги обърнете с капачките надолу, ...
Конфитюр от смокини в Мултикукър
Конфитюр от смокини в Мултикукър
COOKING TIME и задаваме 1 час и 30 минути . След 30 минути отваряме капака и оставяме така, докато сместа се стегне. Изливаме готовия конфитюр ...
Конфитюр от смокини с орехи
Конфитюр от смокини с орехи
огъня и сместа се оставя да ври, докато голяма част от течността в тавата се изпари. Намаляваме огъня, когато видим, че конфитюрът е почти готов и...
Конфитюр от смокини и коняк
Конфитюр от смокини и коняк
конфитюрът се вари 35 минути, като се разбърква периодично. Сваля се от котлона, разпределя се още горещ в сухи чисти буркани, затварят се и се...
Домашен смокинов конфитюр
Домашен смокинов конфитюр
това ги пасирате. Добавете лимоновата киселина и разбъркайте добре. Насипете в малки сухи бурканчета, докато е още горещ конфитюра и ги обърнете ...
Конфитюр от зелени орехчета
Конфитюр от зелени орехчета
400 - 500 мл вода и се варят на слаб огън в широк съд, докато сиропът се сгъсти толкова, колкото според вас е необходимо. Пет минути преди да се свали ...
Сладко със зелени смокини
Сладко със зелени смокини
6
Подбират се здрави зелени смокини. Измиват се. Надупчват се с игла на няколко места и се поставят в голяма тенджера пълна със студена вода...
Сладко от зелени смокини
Сладко от зелени смокини
9
се слага супена лъжица син камък, меден сулфат за пръскане на лозята. Той запазва зеления цвят на смокините. След всяко варене се охлаждат със...
Конфитюр от нарязани на дребно смокини
Конфитюр от нарязани на дребно смокини
Измивам и почиствам смокините. Нарязвам всички смокини на много дребно. Слагам ги в купа заедно със захарта и водичката. Разбърквам и ги...
Пухкав кекс с конфитюр от смокини
Пухкав кекс с конфитюр от смокини
, която предварително сме намаслили и набрашнили. Поставяме във фурната и печем за 20 минути при температура 160-180 градуса. Поднасяме пожелание с ...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: