Конфитюр от Кайсии на Фурна

Открий всички 24 кулинарни идеи за конфитюр от кайсии на фурна в Готвач.бг.
Конфитюр от кайсии на фурна
Конфитюр от кайсии на фурна
1
конфитюрът е почти готов, добавете нарязаните орехи и разбъркайте. Щом сиропът се сгъсти, конфитюрът от кайсии на фурна е готов. ...
Конфитюр от кайсии
Конфитюр от кайсии
1
котлона и варете около 50 минути на умерен огън, като периодично обирате пяната. Накрая добавете лимоновия сок и ванилията. Налейте конфитюра в...
Конфитюр от кайсии в хлебопекарна
Конфитюр от кайсии в хлебопекарна
киселина. Поставяме съда в хлебопекарната и пускаме програмата за конфитюр/мармалад. След като свърши програмата, пълним сместа в сухи...
Конфитюр от кайсии и праскови
Конфитюр от кайсии и праскови
конфитюр от кайсии и праскови разсипете в сухи затоплени бурканчета и ги затворете добре. Обърнете ги с капачките надолу и ги изчакайте да ...
Конфитюр от кайсии с лимон
Конфитюр от кайсии с лимон
Изберете узрели кайсии, измийте ги добре, премахнете костилките и ги нарежете на малки парчета. Поставете нарязания плод в тенджера и посипете...
Руло с конфитюр от кайсии и орехи
Руло с конфитюр от кайсии и орехи
смес с предварително намаслена и покрита с хартия за печене правоъгълна тава. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност...
Конфитюр от кайсии и сини сливи
Конфитюр от кайсии и сини сливи
оставят за 3 часа. След това се варят до сгъстяване при непрекъснато бъркане на бавен огън. Конфитюрът е готов, когато малка част от него...
Ябълкова пита с конфитюр от кайсии
Ябълкова пита с конфитюр от кайсии
градуса фурна за около 40 минути. След това извадете питата, намажете я с конфитюра и върнете във фурната за още няколко минути....
Конфитюр от Череши на Фурна
Конфитюр от Череши на Фурна
минути, след което разбъркваме и усилваме температурата. Добавяме индришето. Когато конфитюрът видимо се сгъсти, добавяме лимонената...
Кростата с ябълки, конфитюр от кайсии и бадеми
Кростата с ябълки, конфитюр от кайсии и бадеми
Фурна - 180 градуса; Тортена форма с ринг с диаметър 24 см, намаслена с парче масло, вкл. и стените ѝ и в основата; застлана с хартия за печене...
Малинов конфитюр
Малинов конфитюр
не се разтече - готово е! Насипете малиновия конфитюр в сухи бурканчета и стерилизирайте (за по-сигурно) за 5 минути. Дали ще използвате...
Конфитюр асорти
Конфитюр асорти
топъл сироп заливаме плодовете и варим на умерена температура. Малко преди да е готов конфитюрът, прибавяме лимонената киселина. Насипваме в сухи ...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: