Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Праскови на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

5

Прасковите се измиват, обелени се нарязват на малки парченца и ги поставяме в тенджера....

Готовият конфитюр от кайсии и праскови разсипете в сухи затоплени бурканчета и ги затворете добре....

Върнете бурканчетата в изходно положение и оставете на съхранение сръбския мармалад от праскови....

Конфитюрът с праскови и сини сливи се сипва в бурканчета.
Бурканчетата се стерилизират 5 минути....

След като мармаладът се сгъсти го отстранете от огъня.
Насипете го в буркани, след като изстине и ги покрийте с пергаментова хартия....

Извадете готовия безглутенов маслен пай с конфитюр от праскови от фурната и охладете на решетка. Поръсете с пудра захар!
Да ви е сладко!...

1

Готовите се издълбават с нож и се пълнят с мармалад по вкус и се лепят една за друга....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: