Лазаня Карбонара

Прегледай всички 20 авторски предложения относно лазаня карбонара в Готвач.бг.
Лазаня Карбонара
Лазаня Карбонара
огъня 3-4 минути, като не преставате да разбърквате. Бланширайте корите за лазаня и подредете част от тях в намазана с приготвения сос тавичка...
Лазаня
Лазаня
28
се охлаждат със студена вода. Тавата се маже с олио, слага се малко от бешамела и започва подреждането на лазанята. Кори, бешамел, сос рагу...
Талиатели карбонара
Талиатели карбонара
1
Задушете лука и чесъна във виното за 2-3 минути. Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно нарежете бекона на ситно и го прибавете към...
Вегетарианска карбонара
Вегетарианска карбонара
Загрейте зехтина, добавете чесъна, нарязаните тиквички и зеления лук. Задушете ги за 4-5 минути и оставете настрана. Сварете пенето...
Картофи Карбонара
Картофи Карбонара
2
фолио и печете на 200 градуса около 40 минути. През това време разбийте прахчето от фикса за сос Карбонара заедно с млякото и когато махнете...
Сос Карбонара
Сос Карбонара
18
Карбонара прибавете предварително сварените спагети и настъргания пармезан. Може да добавите и малко гъби при запържването....
Спагети Карбонара
Спагети Карбонара
70
сгъсти изключете котлона и добавете сварените и отцедени спагети. Разбъркайте добре и разпределете в чинии. Поднесете спагети Карбонара, поръсени ...
Чоризо карбонара
Чоризо карбонара
Нарежете чоризото и го запържете в загряния зехтин. Сварете пастата. Разбийте яйцата, добавете настъргания пармезан и овкусете със сол и...
Палачинки Карбонара
Палачинки Карбонара
Съставките за палачинките разбъркваме в голяма купа и оставяме за около половин час да почине сместа. През това време режем бекона на дребно и го...
Пица Карбонара
Пица Карбонара
1
Разтворете маята в топличкото прясно мляко с мялко захар. Пресейте брашното и в кладенче посредата добавете всичко останалите и продукти без...
Класическа паста Карбонара
Класическа паста Карбонара
приготвяли спагетите и излейте жълтъците вътре. Те ще се сготвят единствено с помощта на парата. Разбъркайте добре и добавете настъргания пармезан. ...
Класически Ньоки Карбонара
Класически Ньоки Карбонара
Ньоките се пускат в подсолена вода. Щом изплуват на повърхността. В тиган се загрява кравето масло и олиото. Чесънът се нарязва на дребно и се...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: