Gotvach.bg»Избрани Колекции»Макаронена Лазаня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Макаронена Лазаня

Макаронена Лазаня

Открий всички 24 подбрани съвети относно макаронена лазаня в Gotvach.bg.
Макарони на фурна тип лазаняМакарони на фурна тип лазаняПреди да сервирате оставете макароните на фурна да стегнат. Макароните на фурна тип лазаня са много вкусни....
Фалшива лазаня с макарониФалшива лазаня с макарони
Ако искате да поднесете хубаво стегнато парче Фалшива лазаня с макарони, ще трябва да изчакате да се охлади, след охлаждане стяга и визуално се получава...
Макарони с телешкоМакарони с телешко
Сварете макароните в подсолена вода според указанията на опаковката. Отцедете ги, залейте ги със загрятото масло и разбъркайте....
Макарони с гъбиМакарони с гъби
Сварете макароните и ги смесете с 1/3 от маслото и натрошеното сирене. Изсипете половината в съд, намазан с масло и поръсен с галета....
Макарони с лещаМакарони с леща
Почистваме лещата и я промиваме под силна струя студена вода, след което я оставяме да се отцеди. Загряваме мазнината и запържваме зо хрупкавост...
Макарони с празМакарони с праз
Изсипете в тавичка макароните, а върху тях - праза. Запечете в умерена фурна около 30 минути....
Макарони с майонезаМакарони с майонеза
Сварете макароните в подсолена вода и ги отцедете. Изсипете ги в леко подмазнена тава....
Макарони с карамелМакарони с карамел
3
По желание в макароните с карамел може да се добавят стафиди, ядки....
Макарони с шункаМакарони с шунка
Сварете макароните, добавете шунката и готовия сос. Разбъркайте ястието и по желание настържете кашкавал....
Макарони с пилешкоМакарони с пилешко
5
Охладете макароните с пилешко преди да ги поднесете....
Макарони с извараМакарони с извара
Сварете макароните според инструкцията на пакета. Отцедете и ги и към тях добавете изварата и горчицата....
Макарони с доматиМакарони с домати
1
Сварете макароните в подсолена вода, като добавите и малко сол. Готовите полусварени макарони отцедете и облейте със студена вода....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: