Леща с Нахут

Разгледай всички 13 избрани предложения относно леща с нахут в Готвач.бг.
Червена леща с нахут
Червена леща с нахут
Накълцваме на ситно моркова, чесъна и лука и ги задушаваме в олиото. Добавяме измитата леща и отцедения нахут и задушаваме за кратко. ...
Яхния с леща и нахут
Яхния с леща и нахут
1
Тъй като лещата и нахутът имат различно време за приготвяне, добре е да ги сварим отделно, но без да ги разваряваме. Нарязаните на ситно лук...
Нахут с наденички и леща
Нахут с наденички и леща
тенджера. Щом омекнат прибавете целите наденички. Бъркайте за минута-две и долейте гореща вода в тенджерата. Сипете лещата и нахута и ...
Разядка с червена леща и нахут
Разядка с червена леща и нахут
Нахутът се накисва и се оставя да набъбне и омекне за една вечер. Сварете в тенджера под налягане. Добре е лещата да се свари отделно, тъй...
Червена леща с нахут и домати
Червена леща с нахут и домати
омекване на лещата. Тогава се прибавя фидето и още вода, ако е необходима, нахутът и наситнен магданоз. Тенджерата се оставя ...
Яхния с нахут, леща и киноа
Яхния с нахут, леща и киноа
огън около половин час или докато се свари всичко. Когато лещата е наполовина сварена, се добавя отцеденият нахут. Оставя се да се довари ...
Питки с нахут, леща и броколи
Питки с нахут, леща и броколи
Лещата се залива с вода и се вари 15 минути на бавен огън. В купа се смесват пшениченото брашно с брашното от нахут. Добавя се магданозът...
Кюфтенца от нахут, ориз и леща
Кюфтенца от нахут, ориз и леща
1
омекване. Слагаме в цедка и добре отцеждаме. В купа смесваме сварените ориз и леща и прибавяме нахут от консерва. Добавяме почистен и...
Пиле на тиган с пюре от нахут и червена леща
Пиле на тиган с пюре от нахут и червена леща
време за сваряване. Може да използвате и нахут от буркан, а червената леща наистина е готова много бързо - за около 15 минути. Прецеждаме ...
Лещена яхния с нахут и сушени домати
Лещена яхния с нахут и сушени домати
. Добавяме нахута и нарязаните на ситно сушени домати. Оставяме ястието на огъня за около още 10-15 мин. При поднасяме поръсваме с нарязан на ситно...
Консервиран нахут
Консервиран нахут
Отворете нахута и го сложете в голяма купа или леген (кухненски). Напълнете с вода до горе на съда. Нахутът трябва да престои общо 24 часа. 3-4...
Печен нахут
Печен нахут
3
Накиснете нахута от предната вечер във вода. След това изхвърлете водата и по желание отстранете люспите. Сложете нахута да е свари до омекване...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: