Манатарки с Ориз

Прегледай всички 74 авторски предложения за манатарки с ориз в Готвач.бг.
Манатарки с оризМанатарки с оризПочистете добре манатарките и ги нарежете на филийки. Оризът измийте и отцедете....
Ориз с манатарки на фурнаОриз с манатарки на фурнаПоръсете с пармезан и допечете ориза с гъби. Сервирайте веднага....
Ориз с манатарки и сусамОриз с манатарки и сусамПо желание се настъргва пармезан или друг вид кашкавал върху ориз с манатарки и сусам. Вкусното ризото е готово....
Панирани манатаркиПанирани манатаркиПочистете гъбите и ги нарежете на филии с дебелина около 1 см. Посолете ги и ги поръсете с малко черен пипер. В отделен съд смесете брашното, виното...
Стерилизирани манатаркиСтерилизирани манатаркиТака приготвените стерилизирани манатарки имат голяма трайност....
Пържени манатаркиПържени манатаркиПържените манатарки са супер мезе!...
Ориз с пилешко и манатарки на тиганОриз с пилешко и манатарки на тиганРазбъркайте, подправете и оставете ориза на тиган да се сготви напълно. Оризът с пилешко и манатарки на тиган е много вкусен....
Пролетна супа с манатарки, ориз и поширани яйцаПролетна супа с манатарки, ориз и поширани яйцаОставете да поври малко и добавете манатарките, сухата чушка (натрошена) и ориза. Към края добавете копривата, доматения сок и подправките....
Стерилизирани бланширани манатаркиСтерилизирани бланширани манатаркиВ буркани се слагат нарязаните манатарки, нарязаните моркови, магданоз, черен пипер, по 1 к.л. сол и се долива вода....
Манатарки по италианскиМанатарки по италианскиПочистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото. В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Чорба с манатаркиЧорба с манатаркиНакиснете манатарките в 1 ч.ч. гореща вода за 15 минути. Задушете лука в маслото и малко сол....
Супа от манатаркиСупа от манатаркиПочистете гъбите, като най-добре е внимателно да ги изчистите с четчица и да ги забършете с влажна кърпа. Нарежете ги и ги пуснете в маслото и олиото...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: