Мезета по Касапски

Разгледай всички 74 авторски предложения за мезета по касапски в Готвач.бг.
Касапско мезеКасапско мезеСложете касапското мезе в хладилник за 30-40 минути преди да поднесете....
Касапски гювечКасапски гювечПоднесете готовия гювеч по касапски, поръсен с магданоз....
Касапски кебапКасапски кебапНарежете шилешкото месо и дреболии дребно и ги сложете за 3-4 часа на хладно в маринатата, приготвена от нарязания лук, , магданоз, джоджен, черен...
Моите касапски сармиМоите касапски сармиИмате готови касапски сарми със или без застройка решете сами!...
Пиле по касапскиПиле по касапскиЧушките се измиват и пекат предварително във фурна. Обелват се и се нарязват на ленти. Пилешкото месо се нарязва на тънки и дълги ленти (да се...
Сарми по касапскиСарми по касапскиПочистете зелевите листа от грубите части и леко ги начукайте. Скълцания лук задушете в мазнината и малко вода. Добавете ориза и разбъркайте,...
Касапска чорбаКасапска чорбаНарежете свинското месо на дребни късчета и запържете в олиото. В тенджера налейте литър вода и прехвърлете късчетата да се варят. В същата мазнина...
Касапско сиренеКасапско сиренеСиренето се намачква с помощта на вилица. Червеният кромид се нарязва на ситно и се прибавя към сиренето. Поръсва се с червения пипер и олиото...
Касапска яхнияКасапска яхнияПоднесете порция касапски кебап, поръсен с малко накълцан магданоз....
Черен дроб по касапскиЧерен дроб по касапскиРецептата за Черен дроб по касапски е изпълнена!...
Зелеви сарми по касапскиЗелеви сарми по касапскиПоръсваме пържолите с подправките, върху всяка от тях поставяме тънък лист кашкавал и масло. Увиваме ги в зелевите листа като сарми. В тавата...
Касапски кюфтета в булоКасапски кюфтета в булоСвинското месо, което трябва да е по-тлъстичко, ако не се добавя и малко сланина, се смила през месомелачката на по-едро. Скилидките чесън се...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: