Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Касапски кебапНарежете шилешкото месо и дреболии дребно и ги сложете за 3-4 часа на хладно в маринатата, приготвена от нарязания лук, , магданоз, джоджен, черен...
Свински мезета за зиматаПриготвя се при разфасоването на прасето и в различните краища на страната се приготвя по различен начин....
1
Новогодишно плато от мезета
По традиция Новогодишната трапеза е изключително богата с блюда, които предоставят възможност на домакините да изненадат сетивата на гостите си....
Касапско сиренеСиренето се намачква с помощта на вилица.
Червеният кромид се нарязва на ситно и се прибавя към сиренето. Поръсва се с червения пипер и олиото...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: