Мекици от Замразено Тесто

Разгледай всички 24 избрани предложения за мекици от замразено тесто в Готвач.бг.
Класическо тесто за мекици
Класическо тесто за мекици
20
тесто. Оставете го да втаса 30 минути или повече. Тестото става за мекици и за питки....
Мекици от хладилно тесто
Мекици от хладилно тесто
. Прибавете шупналата закваска в него и добавяйки топлото прясно мляко, бъркайте и замесете меко тесто. Поставете тестото в голям ...
Тесто за мекици
Тесто за мекици
продължава с ръце. Меси се докато спре да лепне по ръцете. Оставя се да престои половин час, след което се разделя на малки топки, оформят се ...
Мекици с козуначено тесто
Мекици с козуначено тесто
леко да втаса. Разточвате от него кора, дебела около 1 см., и изрязвате кръгове с чаша. Промушвате ги с пръст в средата и изпържвате от двете страни. ...
Тесто за домашни мекици
Тесто за домашни мекици
ръце до получаване на хубаво гладко тесто. Покрийте и оставете на топло да втаса, след което е готово за пържене на вашите мекички....
Мекици с готово тесто
Мекици с готово тесто
3
Вземайте от готовото тесто парче с големина колкото голямо яйце. Разстелете го с намазнени ръце, сложете в средата сирене и прегънете хубаво на...
Тесто за мекици в хладилник
Тесто за мекици в хладилник
, киселото мляко, солта и захарта. Замесва се меко тесто. Готовото тесто се оставя в купата, като се поръсва с брашно. Прибира се в плик и ...
Мекици с тесто от хлебопекарна
Мекици с тесто от хлебопекарна
мекиците. Овалваме малка част от тестото в брашното и я пускаме в нагорещеното олио. Запържваме до златисто. Вадим при готовност....
Тесто за мекици в хлебопекарна
Тесто за мекици в хлебопекарна
. Натрошете маята. Пуснете на програма тесто. Ако ви се вижда, че тестото лепи по време на месене, може да добавите още 1-2 с.л брашно. ...
Тесто за пици и мекици
Тесто за пици и мекици
1
. Добавя се олиото и всичко се разбърква добре. Започвате постепенно да добавяте пресятото брашно до получаване на меко и лепкаво тесто. Аз...
Сладкиш с вишни и замразено тесто
Сладкиш с вишни и замразено тесто
овалват в нишесте, за да не пускат излишен сок. Вишните се слагат върху тестото. Другото тесто се вади от фризера и се настъргва върху ...
Тесто за мекици, което не задържа мазнина
Тесто за мекици, което не задържа мазнина
Това е рецепта за тесто за мекици, които не стават мазни, тъй като не задържат мазнината при пърженето. Затопляме слабо прясното мляко...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: