Мекици от хладилно тесто

Мекици от хладилно тесто

0

. Прибавете шупналата закваска в него и добавяйки топлото прясно мляко, бъркайте и замесете меко тесто. Поставете тестото в голям найлонов плик...

1

Мекици от Замразено Тесто

Разгледай всички 24 избрани предложения за мекици от замразено тесто в Готвач.бг.
Класическо тесто за мекици

Класическо тесто за мекици

20

тесто. Оставете го да втаса 30 минути или повече. Тестото става за мекици и за питки....

Тесто за мекици

Тесто за мекици

продължава с ръце. Меси се докато спре да лепне по ръцете. Оставя се да престои половин час, след което се разделя на малки топки, оформят се мекиците и се пържат в сгорещено олио....

Тесто за домашни мекици

Тесто за домашни мекици

ръце до получаване на хубаво гладко тесто. Покрийте и оставете на топло да втаса, след което е готово за пържене на вашите мекички....

Мекици с готово тесто

Мекици с готово тесто

3

Вземайте от готовото тесто парче с големина колкото голямо яйце. Разстелете го с намазнени ръце, сложете в средата сирене и прегънете хубаво на...

Мекици с козуначено тесто

Мекици с козуначено тесто

леко да втаса. Разточвате от него кора, дебела около 1 см., и изрязвате кръгове с чаша. Промушвате ги с пръст в средата и изпържвате от двете страни. Мекиците поднасяте, докато са още топли, поръсени с пудра захар....

Сладкиш с вишни и замразено тесто

Сладкиш с вишни и замразено тесто

овалват в нишесте, за да не пускат излишен сок. Вишните се слагат върху тестото. Другото тесто се вади от фризера и се настъргва върху вишните. Пече се 40 минути на 180 градуса....

Тесто за мекици в хлебопекарна

Тесто за мекици в хлебопекарна

. Натрошете маята. Пуснете на програма тесто. Ако ви се вижда, че тестото лепи по време на месене, може да добавите още 1-2 с.л брашно. Малко...

Мекици с тесто от хлебопекарна

Мекици с тесто от хлебопекарна

мекиците. Овалваме малка част от тестото в брашното и я пускаме в нагорещеното олио. Запържваме до златисто. Вадим при готовност....

Тесто за мекици в хладилник

Тесто за мекици в хладилник

, киселото мляко, солта и захарта. Замесва се меко тесто. Готовото тесто се оставя в купата, като се поръсва с брашно. Прибира се в плик и се връзва. Тестото се оставя в хладилника и на следващата сутрин се използва....

Тесто за пици и мекици

Тесто за пици и мекици

1

. Добавя се олиото и всичко се разбърква добре. Започвате постепенно да добавяте пресятото брашно до получаване на меко и лепкаво тесто. Аз...

Универсално тесто за мекици и питки

Универсално тесто за мекици и питки

15

, което трябва да е гладко, еластично и леко лепнещо. Може да съхранявайте това тесто до 1 седмица в хладилник в плик. От така приготвеното тесто може да приготвите както мекици, така и питки или блат за пица....

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: