Мекици от Замразено Тесто

Разгледай всички 24 избрани предложения за мекици от замразено тесто в Готвач.бг.
Мекици от хладилно тестоМекици от хладилно тесто
. Прибавете шупналата закваска в него и добавяйки топлото прясно мляко, бъркайте и замесете меко тесто. Поставете тестото в голям найлонов плик...
Класическо тесто за мекициКласическо тесто за мекици
20
тесто. Оставете го да втаса 30 минути или повече. Тестото става за мекици и за питки....
Тесто за мекициТесто за мекици
продължава с ръце. Меси се докато спре да лепне по ръцете. Оставя се да престои половин час, след което се разделя на малки топки, оформят се мекиците и се пържат в сгорещено олио....
Тесто за домашни мекициТесто за домашни мекици
ръце до получаване на хубаво гладко тесто. Покрийте и оставете на топло да втаса, след което е готово за пържене на вашите мекички....
Мекици с козуначено тестоМекици с козуначено тесто
леко да втаса. Разточвате от него кора, дебела около 1 см., и изрязвате кръгове с чаша. Промушвате ги с пръст в средата и изпържвате от двете страни. Мекиците поднасяте, докато са още топли, поръсени с пудра захар....
Мекици с готово тестоМекици с готово тесто
3
Вземайте от готовото тесто парче с големина колкото голямо яйце. Разстелете го с намазнени ръце, сложете в средата сирене и прегънете хубаво на...
Мекици с тесто от хлебопекарнаМекици с тесто от хлебопекарна
мекиците. Овалваме малка част от тестото в брашното и я пускаме в нагорещеното олио. Запържваме до златисто. Вадим при готовност....
Тесто за мекици в хлебопекарнаТесто за мекици в хлебопекарна
. Натрошете маята. Пуснете на програма тесто. Ако ви се вижда, че тестото лепи по време на месене, може да добавите още 1-2 с.л брашно. Малко...
Тесто за мекици в хладилникТесто за мекици в хладилник
, киселото мляко, солта и захарта. Замесва се меко тесто. Готовото тесто се оставя в купата, като се поръсва с брашно. Прибира се в плик и се връзва. Тестото се оставя в хладилника и на следващата сутрин се използва....
Тесто за пици и мекициТесто за пици и мекици
1
. Добавя се олиото и всичко се разбърква добре. Започвате постепенно да добавяте пресятото брашно до получаване на меко и лепкаво тесто. Аз...
Сладкиш с вишни и замразено тестоСладкиш с вишни и замразено тесто
овалват в нишесте, за да не пускат излишен сок. Вишните се слагат върху тестото. Другото тесто се вади от фризера и се настъргва върху вишните. Пече се 40 минути на 180 градуса....
Тесто за мекици, което не задържа мазнинаТесто за мекици, което не задържа мазнина
Това е рецепта за тесто за мекици, които не стават мазни, тъй като не задържат мазнината при пърженето. Затопляме слабо прясното мляко...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: