Мексикански Хляб

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за мексикански хляб в Готвач.бг.
Пухкав Мексикански ХлябПухкав Мексикански ХлябЗабележка: Това е обреден мексикански хляб, нарича се Dey of the Dead Mexican Bread. След изпичане стават много красиви малки златисти топки....
Мексикански кюфтенцаМексикански кюфтенцаНакиснете натрошения хляб в млякото за 2 минути. След това го смесете с каймата, лука, яйцето и кориандъра....
Мексикански шоколадМексикански шоколадВ голям съд се смесват разтворимото какао, шоколадовия сироп, канелата и чилито. Добавят се постепенно прясното мляко заедно с врялата вода и се...
Мексикански огретенМексикански огретенКаймата се запържва с канелата, тя придава приятния вкус на ястието. В йенска тенджера или по-дълбока тавичка се подреждат: ред от запържената...
Мексиканска къртичинаМексиканска къртичинаТова е за две големи порции гнезда, но ако използвате по-малки купички, излизат четири порции мексиканска къртичина. Приятен апетит!...
Мексиканско севичеМексиканско севичеСложете нарязаната на парчета риба в стъклена тавичка и полейте с лимоновия сок, като сте сигурни, че рибата е покрита. Покрийте тавата и оставете...
Мексиканско кафеМексиканско кафеНеобходими са ви чаши за ирландско кафе / Irish Coffee Glass. Затоплете добре под струя топла вода чашата. В нея налейте Калуата и текилата и разбъркайте...
Мексиканска салатаМексиканска салатаЧервените чушки се обелват и се нарязват на ивици. Зелените нарежете на дълги ленти сурови. Прибавете царевицата, боба и накълцания на ситно...
Мексикански шоколадов шотМексикански шоколадов шотЗа да засилите цвета на мексиканския шоколадов шот, използвайте черен шоколад (моята грешка е, че използвах млечен, поради което е по-светъл на цвят...
Картофи по мексиканскиКартофи по мексиканскиКартофите по мексикански са много вкусни....
Свинско по мексиканскиСвинско по мексиканскиЖестоко е това Свинско по мексикански, пробвайте задължително. Да предупредя хората с болни стомаси да не прекаляват....
Мексикански сватбени сладкиМексикански сватбени сладкиМаслото трябва да е оставено предварително на стайна температура, тъй като е необходимо да е меко. Разбийте мекото масло със захарта в купа. Добавете...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: