Мляко с Грис

Прегледай всички 74 избрани предложения относно мляко с грис в Готвач.бг.
Мляко с грисМляко с грисСложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса....
Грис с ядково млякоГрис с ядково млякоЯдковото мляко се слага на котлона да се затопли. След като млякото се затопли, се прибавя тръстиковата захар....
Грис халва с млякоГрис халва с млякоМлякото сваряваме заедно със захарта. Когато е готово се прибавя към гриса като се бърка постоянно. И така докато се сгъсти....
Адаптирано мляко с грисАдаптирано мляко с грисСлед това млякото се кипва на котлон, като се добавя захарта. Разбърква се и се прибавя грисът....
Прясно мляко с грисПрясно мляко с грисМлякото се кипва, добавя се захарта, да се разтвори в него. Грисът се сипва постепенно при непрекъснато бъркане. Ври 5-7 мин....
Мляко с грис по турскиМляко с грис по турскиИзсипете прясното мляко в подходяща тенджера и добавете към него захарта и ванилията....
Мляко с грис и боровинкиМляко с грис и боровинкиАко искате кремообразна структура, а не като на снимката твърда, на 1 литър мляко се слага 6 супени лъжици грис....
Мляко с грис в МултикукърМляко с грис в МултикукърИзливаме млякото в съда и прибавяме ваниловата захар. Избираме бутона MINU и програмата STEW Натискаме COOKING TIME за 15 минути....
Мляко с грис и заливкаМляко с грис и заливкаСваряваме млякото с грис, подслаждаме със захар на вкус и ванилия за аромат. Разливаме по чашки....
Мляко с грис и крушиМляко с грис и крушиКрушата се задушава за 3-4 минути и към нея се прибавя млякото. Когато заври към млякото на тънка струя се прибавя и гриса....
Крем от грис и млякоКрем от грис и млякоВодата се кипва със захарта и лимоновия сок. На тънка струя при непрекъснато разбъркване се сипва грисът. Кремът се вари 4—5 минути при ниска температура...
Постен оризов грис със соево млякоПостен оризов грис със соево млякоПостният оризов грис със соево мляко е готов....

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 5
4 0
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: