Кефал Плакия

Кефал Плакия

0

Обелваме и нарязваме на едро лука. В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след...

1

Морски Кефал

Прегледай всички 25 авторски предложения за морски кефал в Готвач.бг.
Печен Кефал

Печен Кефал

Изчистваме рибата и я измиваме добре. Посоляваме я и прибираме в хладилника за около 20 минути. През това време си нарязваме магданоза на...

Пълнен Кефал

Пълнен Кефал

Почистваме, измиваме и разрязваме откъм гърба кефала и го обезкостяваме. В съд смесваме коняка, черен пипер и сол, разбъркваме и намазваме...

Задушен кефал с целина

Задушен кефал с целина

Почистените и добре измити парчета риба се нареждат в намазана с масло тенджера. Заливат се с вода и се добавят нарязаните на парченца моркови...

Кефал на фурна

Кефал на фурна

1

магданоз и изцедете лимонов сок. Всеки кефал увийте в пергаментова хартия за печене и ги сложете в тава да се запекат за 1/2 час на около 180...

Кефал с тиквички

Кефал с тиквички

Нарежете тиквичките на колелца с дебелина около половин сантиметър, посолете ги и ги оставете да се отцедят за около 30 минути, след което ги...

Кефал на Скара

Кефал на Скара

Рибата почистваме от люспите, вътрешностите и перките и отстраняваме главите. Добре омазняваме с олиото и поръсваме с бял смлян пипер...

Кефал със зеле

Кефал със зеле

изсипваме останалото зеле и наливаме 1/2 чаша вода. Печем кефала около 45-60 минути....

Кефал във фолио

Кефал във фолио

Почистваме рибата добре на течаща вода и я намазваме отвън и отвътре с марината от зехтин, лимонов сок, соев сос и горчица. Оставяме я на...

Супа с кефал

Супа с кефал

Обелваме 1 морков и 1 бр. картоф. Измиваме ги и ги нарязваме на големи парчета. Малка глава лук по същияначин.Почистваме 1 бр. кефал. Нарязваме...

Маринован кефал в буркани

Маринован кефал в буркани

Почистваме кефала от вътрешностите. Махаме главите и опашките на рибите. Измиваме рибите. Режем ги на парчета с дебелина около 1 пръст и 1/2...

Кефал с маслини и чесън

Кефал с маслини и чесън

. Подготвяме си съда, в който ще поставим рибата, като подмазваме обилно със зехтина, добавяме намачкания чесън и поставяме кефала. Върху кефала...

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: