Овчарски Гювеч

Прегледай всички 28 кулинарни идеи относно овчарски гювеч в Готвач.бг.
Овчарски гювечОвчарски гювеч
и половината от магданоза. Зеленчуковият гювеч се пече се до зачервяване. Овчарският гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз....
Гювеч по овчарскиГювеч по овчарски
3
Лукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата. Сваляме от...
Овчарско гювече със сиренеОвчарско гювече със сирене
1
. Овкусяваме със сол и черен пипер, прибавя се настърган домат. Разбърква се и прехвърляме в гювече, което е намазано с масло. Отгоре се...
Овчарски гювеч със заешко месоОвчарски гювеч със заешко месо
пипер и доматите и задушаваме за още 15-20 мин. Взимаме гювеч и на дъното му слагаме зеленчуковата смес. Върху нея слагаме месото...
Овчарски ЧомлекОвчарски Чомлек
месото на малки късчета. На дъното на глинен гювеч сложете половината месо, след това половината от останалите продукти, пак месо и накрая...
Овчарски кюфтетаОвчарски кюфтета
2
Прибавете към каймата червения пипер, солта, чубрицата и омесете много добре. От получената смес оформете кюфтенца с големината на топчета...
Овчарски пайОвчарски пай
3
натрошеното сирене. Разбийте яйцата с киселото мляко, скълцания магданоз и брашното и залейте върху ястието в тавата. Сложете овчарския гювеч да се пече в загряна фурна до хубав загар....
Овчарски тутманикОвчарски тутманик
От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...
Овчарски пайОвчарски пай
2
тавата. Поръсете отгоре с настъргания Чедър и сложете Овчарския пай да се изпече за 15-20 минути на 200 градуса. • Овчарският пай - Shepherd`s Pie се пече 15-20 минути до златист цвят....
Овчарска салатаОвчарска салата
15
. Разбъркайте леко, полейте с олиото, оцет и сол на вкус. Отгоре натрошете сиренето, поставете четвъртинки яйца и украсете с маслини. Поднесете готовата овчарска салата със стръкчета магданоз....
Овчарска яхнияОвчарска яхния
нарязаният лук, домати, задушените гъби, чесънът, джодженът и магданозът. Щом се задушат, всичко се прехвърля в глинен гювеч или в малки гювечета. Пече се във фурната, докато месото започне да се дели....
Овчарско кюфтеОвчарско кюфте
. Чукнете в сместа 2 яйца и подправките. Омесете сместа за овчарските кюфтета добре. Оформете кюфтета, панирайте ги в галета, разбити яйца и...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: