Основни Ястия с Месо

Открий всички 299 кулинарни идеи относно основни ястия с месо в Готвач.бг.
Картофена Манджа с Месо в Гювеч
Картофена Манджа с Месо в Гювеч
и когато тя заври, прехвърлям зеленчуците към месото в гювеча. Разбърквам хубаво ястието, връщам го във фурната и го оставям /след ...
Зеленчукова яхния със свинско месо на фурна
Зеленчукова яхния със свинско месо на фурна
тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете за около 60 минути, до готовност....
Яхния от грах с телешко и свинско месо в гювеч
Яхния от грах с телешко и свинско месо в гювеч
месото. Прибавете замразения грах и налейте вода. Водата трябва да покрива всичко и да е 2 пръста отгоре. Сложете гювеча в студена ...
Гювеч със свинско месо
Гювеч със свинско месо
. Кашкавалът се нарязва на кубчета, картофите на едро и към тях се добавят грах. Гювечът се намазнява. Най-отдолу се слага малко от ...
Гювеч без месо
Гювеч без месо
пипер и хубаво се разбърква. Добавят се доматите и се изчаква около 15 минути, докато водата се поизпари. Цялата смес се изсипва в гювеч...
Гювеч с телешко месо
Гювеч с телешко месо
свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета. След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от...
Чеснова яхния с месо
Чеснова яхния с месо
1
, ако използвате овнешко месо. Варете яхнията на тих огън, докато месото уври....
Яхния със свинско месо
Яхния със свинско месо
1
Месото се нарязва на порции и се задушава. Лукът се нарязва на филийки и се прибавя към месото. Подправя се с червен и черен пипер и сол...
Свинско месо шарена яхния
Свинско месо шарена яхния
Запържваме свинското месо, нарязано на хапки в олиото. Изваждаме месото от мазнината и задушаваме нарязаните лук, картофи, патладжан, морков...
Гювеч с пилешко месо
Гювеч с пилешко месо
Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода, отцедени се обезкостяват и накъсват на едри парчета. Загрява се олио, запържва се ситно...
Гювеч с пушено месо
Гювеч с пушено месо
пипер. Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука). Извадете ...
Манастирски гювеч с месо
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: