Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете....

1

Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути....

Накрая панираният свински черен дроб с винен сос се поръсва със ситно нарязания магданоз....

Свинският дроб се нарязва на хапки. Поръсва се със сода и се разбърква добре.
Оставя се да престои 15 минути....

1

Добре почистения свински дроб се нарязва на едри парчета. Посоляваме ги. Добавяме черен и червен пипер, както и чубрицата....

4
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: