Паниран Свински Дроб

Открий всички 66 кулинарни идеи относно паниран свински дроб в Готвач.бг.
Бърз паниран свински дробБърз паниран свински дроб
Нарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете. Разбийте яйцата с...
Паниран свински дробПаниран свински дроб
Дробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата. Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце...
Паниран свински дроб с лимонПаниран свински дроб с лимон
Нарежете свинския дроб на подходящи парчета. Накиснете го в студена вода, за да се отстрани кръвта. Ако има жилки, също ги отстранете. Отцедения...
Паниран свински черен дроб с винен сосПаниран свински черен дроб с винен сос
. Накрая панираният свински черен дроб с винен сос се поръсва със ситно нарязания магданоз....
Паниран свински дроб с ароматни подправкиПаниран свински дроб с ароматни подправки
1
изброените продукти. Всяко парче се потапя в нея и се изпържва в силно загрят зехтин. Панираният дроб се вади от мазнината и се поставя върху...
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейксСочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути. След това го изплакнете и...
Паниран свински дроб с прясно млякоПаниран свински дроб с прясно мляко
). Млякото трябва да е студено. Оставете черния дроб да престои в прясното мляко 1-2 часа на студено. След като дробът е престоял необходимото...
Панирани свински сърца и бял дробПанирани свински сърца и бял дроб
мазнината. По желание може да сервирате със сос, приготвен от наситнения магданоз, пресовани скилидки чесън, лимонов сок и сол. Панираните свински сърца и бял дроб са страхотно бирено мезе!...
Паниран дробПаниран дроб
1
Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок...
Паниран черен дробПаниран черен дроб
1
Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце. Преди консумация се поръсва със сол....
Паниран телешки дробПаниран телешки дроб
престои нарязания на парчета телешки дроб за 10 -20 минути. В силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце...
Паниран агнешки дробПаниран агнешки дроб
3
Агнешкия дроб измивам и нарязвам на ивици или тънки плочки. В дълбока купа изсипвам парчетата дроб, обливам ги със студена вода и слагам лъжица...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: