Паста Шмеркезе

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно паста шмеркезе в Готвач.бг.
Домат Шмеркезе
Домат Шмеркезе
11
Изрязват се капачетата на доматите. С малка лъжичка внимателно се издълбава вътрешността на доматите. Прави се кремообразна смес от...
Салата шмеркезе
Салата шмеркезе
Отрежете внимателно капачетата на доматите и ги издълбайте с лъжичка. Смесете останалите продукти, като предварително сте натрошили сиренето с...
Розови домати Шмеркезе
Розови домати Шмеркезе
Розовите домати се измиват и подсушават. Срязват се на половини. С лъжичка се издълбават от семките. Правим паста шмеркезе от ...
Домати шмеркезе за пости
Домати шмеркезе за пости
3
За сиренето: Накиснете кашуто във вода около час след което измийте обилно с вода. Сложете кашуто в купа с половин чаена чаша вода, сока на...
Пасти
Пасти
Яйцата и захарта се разбиват. Прибавят се орехите. След това се прибавя и брашното. Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава и се слага в...
Видове паста
Видове паста
За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...
Ориенталска паста
Ориенталска паста
Пастата се сварява в подсолена вода. Морковите се нарязват на лентички. Лукът се нарязва на едри кубчета, гъбите също се нарязват по на едро...
Паста Кошничка
Паста Кошничка
Сварете сироп от захарта и водата, ароматизирайте с ванилия и охладете. Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с половината захар...
Унгарска паста
Унгарска паста
2
Пресяваме брашното, защото така става по-добре. Затопляме си леко прясното мляко и размиваме маята със захарта и 1 с.л. брашно да шупне, завита с...
Тиквена паста
Тиквена паста
1
останалата захар. Сместа се изсипва в тавичка намазана с масло и се пече в умерена фурна до готовност. Тиквената паста се поръсва с пудра ...
Паста Асорти
Паста Асорти
Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките. За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути...
Бърза паста
Бърза паста
Нарежете на ситно кромида и го запържете, докато стане прозрачен. След това добавете нарязания на ситно чесън и го запържваме леко. Добавя се...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: