Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печене на Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сложете да се пече и периодично я мажете със смес от масло и мляко с помощта на четка....

4

Щом се нагрее достатъчно, добавете лука и чесъна и ги печете във фурната докато почти се карамелизират. Добавете и магданоза....

Изпечената патица се поставя в съд за сервиране и се увива в алуминиево фолио....

Патицата я почистваме, измиваме и сваряваме в подсолена вода. След което я нарязваме на порции....

Маслото и 1 лъжица олио се сгорещяват, прибавя се почистената и подсушена патица, а също така и нарязаните на парченца лук и моркови....

Обезкостяваме патешките бутчета, като премахваме и кожата им. Месото режем на кубчета и запържваме до златисто в маслото.
Вадим от съда и в него...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: