Пикантни Свински Котлети

Открий всички 74 избрани предложения за пикантни свински котлети в Готвач.бг.
Какво да сготвим със свински котлети?Какво да сготвим със свински котлети?Свински котлети с картофи Необходими продукти: 2 свински котлета, 500 г картофи, 4 с.л. зехтин, 1-2 скилидки чесън, 1 с.л. горчица, магданоз, лимонов...
Свински котлети с пикантни картофи в йенаСвински котлети с пикантни картофи в йенаКотлетите се начукват и овкусяват със сол и пипер. Поставят се върху картофите. Полива се с олио и се налива вода....
Пикантни свински котлети и шишчета на барбекюПикантни свински котлети и шишчета на барбекюЗапалете барбекюто и първо изпечете котлетите, като ги напръсквате със соса, който е в купата....
Как да си приготвим свински котлети с масло и розмарин?Как да си приготвим свински котлети с масло и розмарин?Свински котлети с масло и розмарин Необходими продукти: 2 свински котлета с дебелина, сол, черен пипер, 1 с.л. лек зехтин или слънчогледово олио...
Свински котлети барбекюСвински котлети барбекюПриберете изпечените котлети в глинен съд да починат за около 20 мин....
Крехки свински котлетиКрехки свински котлетиНарежете лука на тънки ивици и сложете в дълбока купа заедно със свинските котлети....
Задушени свински котлетиЗадушени свински котлетиВ тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след което ги подреждаме в тенджера от йенско стъкло, поставяме върху всеки котлет...
Неаполитански свински котлетиНеаполитански свински котлетиВръщаме котлетите и готвим до готовност още 5-10 мин....
Пълнени свински котлетиПълнени свински котлетиПържим котлетите до готовност в мазнината от гърдите....
Мариновани свински котлетиМариновани свински котлетиСъставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...
Панирани свински котлетиПанирани свински котлетиВнимателно подсушете котлетите. Пригответе една чиния с брашно и една с галета. Разбийте добре яйцата....
Пикантни свински ребраПикантни свински ребраСвинските ребра се режат на двойки и се варят с подправките: сол, черен пипер, дафинов лист и бахар....

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: