Пилешко Рагу

Разгледай всички 14 авторски предложения относно пилешко рагу в Готвач.бг.
Рагу от пилешко месо
Рагу от пилешко месо
Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън. Прибавят се на дребно нарязаните и...
Каша с пилешко рагу
Каша с пилешко рагу
Рагуто се сварява с малко сол и месото се отделя от костите. В тенджера се запържва брашното, долива се от бульона при непрекъснато бъркане...
Пилешко рагу с гъби
Пилешко рагу с гъби
Измиваме пилешкото месо, подсушаваме и нарязваме на кубчета. В дълбок съд слагаме половината от маслото и изпържваме месото, изваждаме и...
Пилешко рагу с мед
Пилешко рагу с мед
1
нарязани на ситно ябълки се прибавят при пилешкото филе. Ястието се оставя да поври на слаб огън. Пригответе сос като смесите лимоновия сок, ...
Воловани с пилешко рагу
Воловани с пилешко рагу
. Разбъркайте добре, за да не останат бучки. След това налейте бульона и след няколко минути прибавете сметаната, нарязаните гъби, пилешко филе...
Пролетно рагу
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на...
Сьомга рагу
Сьомга рагу
1
черен пипер и прибавете рибните филета. Оставете да къкри на котлона, докато течността се редуцира. Поднесете порция сьомга рагу, поръсена с ...
Ирландско рагу
Ирландско рагу
, нарязват се на резени и се запържват в смес от останалия зехтин с маслото. Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. ...
Свинско рагу
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и...
Телешко рагу
Телешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете...
Овнешко рагу
Овнешко рагу
пълно омекване. Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Зеленчуково рагу
Зеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: