Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешко Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън.
Прибавят се на дребно нарязаните и предварително...

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...

Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...

Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. Сервира се горещо, като се поръсва със ситно нарязан магданоз....

Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...

Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.
Прибавете месото и го запечатайте...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: