Пилешко Рагу

Разгледай всички 12 авторски предложения относно пилешко рагу в Готвач.бг.
Пилешко рагу с гъбиПилешко рагу с гъби
Измиваме пилешкото месо, подсушаваме и нарязваме на кубчета. В дълбок съд слагаме половината от маслото и изпържваме месото, изваждаме и...
Каша с пилешко рагуКаша с пилешко рагу
Рагуто се сварява с малко сол и месото се отделя от костите. В тенджера се запържва брашното, долива се от бульона при непрекъснато бъркане...
Пилешко рагу с медПилешко рагу с мед
1
нарязани на ситно ябълки се прибавят при пилешкото филе. Ястието се оставя да поври на слаб огън. Пригответе сос като смесите лимоновия сок, захарта и меда. Поднесете пилето с гарнитура задушен ориз и сос от мед....
Рагу от пилешко месоРагу от пилешко месо
Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън. Прибавят се на дребно нарязаните и...
Воловани с пилешко рагуВоловани с пилешко рагу
. Разбъркайте добре, за да не останат бучки. След това налейте бульона и след няколко минути прибавете сметаната, нарязаните гъби, пилешко филе...
Ирландско рагуИрландско рагу
, нарязват се на резени и се запържват в смес от останалия зехтин с маслото. Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. Сервира се горещо, като се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на...
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват...
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете...
Овнешко рагуОвнешко рагу
пълно омекване. Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Сьомга рагуСьомга рагу
1
черен пипер и прибавете рибните филета. Оставете да къкри на котлона, докато течността се редуцира. Поднесете порция сьомга рагу, поръсена с накълцан пресен магданоз....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: