Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле Киев
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.
Покрива се с малкото филе...

Сложете Киевския пирог с пиле да се изпече в умерено загряна фурна до зачервяване....

Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне.
Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...

Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....

Запържете месото в 3 с.л. загрято олио от всички страни.
Разбийте яйцата с брашното, солта, млякото и оставете сместа да престои 10 мин.
В...

Пилешките гърди се намазват със сол и черен пипер.
Слагат се във фурната за 30 минути. В купичка се смесват горчицата, олиото, меда, портокаловия...

Режем бутчетата на 2.
Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките.
Наливаме...

Пилето се измива добре и се слага в йенска тенджера. Добавят се нарязаните на кубчета картофи....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: