Пиле Киев

Открий всички 12 авторски предложения относно пиле киев в Готвач.бг.
Апетитно пиле по киевски
Апетитно пиле по киевски
Разбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер. Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути...
Пиле по киевски
Пиле по киевски
панировката и ги изпържете в силно сгорещено олио (повечко). Всяка пържола се пържи средно за 8-10 минути. Отцедете пилето по киевски ...
Киевски пирог с пиле
Киевски пирог с пиле
. Сложете Киевския пирог с пиле да се изпече в умерено загряна фурна до зачервяване. Готовият Киевски пирог се напръсква с вода и ...
Котлети по киевски
Котлети по киевски
пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина до наситен златист цвят. Поднесете Котлетите по киевски с гарнитура от салата или картофи....
Пилешки гърди по киевски
Пилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех. Покрива се с малкото...
Бързи киевски котлети
Бързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне. Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се...
Класически Киевски котлети
Класически Киевски котлети
камера да замръзне (около 10 мин.). През това време подготвяме филето. Най-добре е да го отделим от самото пиле, а не да сме го купили в...
Киевски сладкиш с череши
Киевски сладкиш с череши
1
. Поръсете с 1 с.л. захар и канелата. Сложете Киевския сладкиш с череши да се изпече в умерено загряна фурна до готовност. Поднесете го, нарязан ...
Киевско месно руло
Киевско месно руло
Месото се нарязва, смила се, добавя се мляко, нарязаният на ситно чесън, солта и всичко се разбърква. Слага се върху мокра кърпа, сплесква се...
Киевска Торта с много крем
Киевска Торта с много крем
Фурна - 180 градуса; Тортена форма с ринг с диаметър 26 см. Намаслена и леко покрита с брашно и хартия за печене. За шоколадовия блат и за...
Пилаф с пиле по одрински
Пилаф с пиле по одрински
, докато оризът поеме водата. Отдръпва се от котлона, маха се капака и се покрива с кърпа. След 15 минути оризът е готов за сервиране. Пилето се ...
Пиле Жулиен
Пиле Жулиен
се намазва още топлия хляб. Нарязва се на триъгълници. Пилето Жулиен се разсипва в чинии и около него се подреждат хлебните хапки. Поднасяме ...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: