Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле Фрикасе с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

105

Пилешкото месо се вари в подсолена вода. След това се отцежда месото от бульона в отделна купа. След това в друга тенджера се добавя олиото и брашното...

При сервиране на фрикасето може да поръсим с пресен или сух магданоз по желание. Аз използвах сух....

6

В дълбок тиган разтопете маслото, в което се запържват гъбите и брашното до получаването на хубав златист цвят....

1

Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни вкусотии за фрикасе като това класическо пиле фрикасе или фрикасето с кюфтенца....

3
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: