Приготвяне на Гъска

Открий всички 74 подбрани съвети за приготвяне на гъска в Готвач.бг.
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаКулинарни тънкости при приготвянето на гъскаОт сока отделен при печенето се приготвя сос, с който се полива месото при сервиране....
Печена гъскаПечена гъскаТака получената смес се кипва за 3-4 минути на котлона и се поднася заедно с гъската....
Задушена гъскаЗадушена гъскаИзчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Пълнена гъскаПълнена гъскаПечете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Как да приготвим печена гъскаКак да приготвим печена гъскаСложете гъската на масата и с пинсета отстранете всички остатъци от пера....
Как се почиства гъска?Как се почиства гъска?След като сте почистили гъската, можете да си приготвите печена гъска, пълнена гъска или супа от гъска....
Шницели от гъскаШницели от гъскаОт гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма. Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес. От полученото...
Домашна печена гъскаДомашна печена гъскаПодреждаме върху гъската нарязаното масло и завиваме с алуминиево фолио....
Супа от гъскаСупа от гъскаЗастройте супата от гъска с яйцата и киселото мляко....
Класическа печена гъскаКласическа печена гъскаГотовата гъска се изважда в подходящ съд и се прибира на топло....
Коледна печена гъскаКоледна печена гъскаКогато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....
Гъска със зеленчуциГъска със зеленчуциНарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото....

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: