Приготвяне на Домашно Сирене

Прегледай всички 12 авторски предложения за приготвяне на домашно сирене в Готвач.бг.
Съвети при приготвянето на домашно сиренеСъвети при приготвянето на домашно сирене
това, което сам си направил. Процесът при приготвянето на домашно сирене не е сложен, но има някои тънкости, които е добре да знаем, когато се...
Домашно сиренеДомашно сирене
13
трябва да преседи поне 24 часа. След това го преместете във втората саламура за съхранение, която се приготвя от 120 г сол на 1 л вода. Съхранява...
Моето сполучливо домашно сиренеМоето сполучливо домашно сирене
, правите в една кутийка смес от 1 чаша вода, сол и лимонена киселина и оставяте сиренето вътре. Така това сполучливо домашно сирене се запазва дълго време....
Домашно биволско сиренеДомашно биволско сирене
2
В хладна водна баня се слага млякото и се вдига на 68 градуса. След това се изчаква да спадне на 34 градуса и се съсирва с 1 ч.л. мая. Изчаква се...
Домашно крема сиренеДомашно крема сирене
Маслото се стопява. Заедно с изварата и водата се пасира на крем. Към получената смес може са sе добавят по желание различни подправки и...
Домашно прясно овче сиренеДомашно прясно овче сирене
2
Млякото се стопля като за бебе и към него се добавя 1 ч.л. вода и 5 - 6 капки от маята за сирене, разбърква се и оставя 1-2 часа или докато се...
Домашно крема сиренеДомашно крема сирене
2
Сварете млякото. Оставете малко да изстине, като си топнете кутрето, да може да го задържите около 15 секунди. Разбъркайте киселото мляко с...
Лесно домашно сиренеЛесно домашно сирене
15
лягане и сутрин е готово. Вкусът е нещо средно между домашно сирене и кашкавал....
Домашно краве сиренеДомашно краве сирене
разрязваш домашното краве сирене на по-големи парчета и го слагаш в тава, в която си приготвил саламура....
Домашно овче сиренеДомашно овче сирене
. В нея може да стои с месеци, без да е в хладилник. Саламурата се прави от шест литра вода, в която се размива един кг морска трапезна сол. Домашното овче сирене е супер вкусно!...
Домашно Топено СиренеДомашно Топено Сирене
маслото и към него добавяме изцеденото сирене. Към него добавяме изварата и посоляваме. Всичко това правим при непрекъснато бъркане. Когато се...
Прясно домашно козе сиренеПрясно домашно козе сирене
сирене на Павликени и разбъркваме. Така постоява, докато се втвърди (хване) около час. Реже се на няколко места и се изсипва в тензух...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: