Приготвяне на Свинска Глава

Открий всички 23 подбрани съвети за приготвяне на свинска глава в Готвач.бг.
Яхния от свинска главаЯхния от свинска глава
Сложете месото да се свари. Когато е полуготово добавете нарязаните на кубчета зеленчуци, солта, черния пипер и дафиновия лист. След като...
Супа от свинска главаСупа от свинска глава
Свинската глава се измива добре и се насича на парчета. Слага се в голяма тенджера, залива се със студена вода и се вари на бавен огън, докато...
Свинска глава на пещСвинска глава на пещ
15
Свинската глава се изчиства много хубаво. Цялата се нарязва на средно големи кубчета. Чесънът се почиства и се слага на различни места в...
Свинска глава със зелеСвинска глава със зеле
1
Месото от свинската глава се запържва леко. Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото...
Пача от свинска главаПача от свинска глава
Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера. Нарязваме лука, корените за супа (без...
Пастет от свинска главаПастет от свинска глава
Първо преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода...
Свинска Глава в БурканиСвинска Глава в Буркани
Разцепете свинските глави на четири части. В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода. Сложете да се варят на умерен огън, като...
Печена свинска главаПечена свинска глава
1
Свинската глава се разполовява на две части и се измива с топла течаща вода много добре. Двете парчета се слагат в голяма тенджера и се заливат...
Шницели от свинска главаШницели от свинска глава
От отделеното месо се оформят шницели. Нарязват се на тънко и се посоляват. Панират се в брашно, разбити яйца, галета и пак яйца. Пържат...
Свинска глава с картофиСвинска глава с картофи
Необходимо е да накиснете за 1 нощ свинската глава, за да може да й излезе кръвта. След това я посолете много добре и поставете в голям гювеч...
Винен кебап от свинска главаВинен кебап от свинска глава
Месото се реже на малки парчета и се пържи в мас. Слага се лукът, нарязан на дълго и тънко. Когато се задуши, се прибавя доматеното пюре...
Свинска глава с кисело зелеСвинска глава с кисело зеле
Месото се нарязва на средни парчета и се запържва в мас и олио. Половината от отделената мазнина се изважда. Месото се залива с чаша топла...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: