Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинска глава в гювеч ще се оцени подобаващо от любителите на печеното месо и деликатеси като свинските бузи и свински ушички....

15

Месото се нарязва на средни парчета и се запържва в мас и олио.
Половината от отделената мазнина се изважда.
Месото се залива с чаша топла вода...

Главата добре се сварява с малко сол, като при варенето се отделя пяната....

3

След като намали обема си се разстила в тава и върху него се поставя сварената свинска глава....

1

Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера.
Нарязваме лука, корените за супа (без морковите...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: