Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Телешка Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Телешка Глава

Приготвяне на Телешка Глава

Открий всички 12 подбрани съвети за приготвяне на телешка глава в Gotvach.bg.
Телешка глава в шкембеТелешка глава в шкембеИзчистете и измийте добре телешката глава и шкембето и ги натрийте със сол и черен пипер....
Пълнена телешка глава на фурнаПълнена телешка глава на фурна
Слагаме главата в шкембето, така че гладката му страна да остане отвътре. В устата и около главата слагаме от сместа и зашиваме шкембето....
Супа от телешка главаСупа от телешка глава
Разсичате телешката глава на 3-4 парчета, заливате ги със студена вода и слагате да се варят. Щом водата заври, посолявате....
Саздърма от телешка главаСаздърма от телешка глава
Тя приготвяше освен телешка, овча и козя саздърма по същия начин....
Старовремска супа от телешка главаСтаровремска супа от телешка глава
Сварете главата и я обезкостете. Запържете нарязаната ситно шунка в сгорещена мазнина заедно със скълцания лук и корените. Добавете месото....
Телешка глава, печена в шкембеТелешка глава, печена в шкембе
Месото от телешка глава се накъсва на парчета, прибавя се към него маслото, сол, червен и черния пипер, кимиона и скълцани на ситно 2 скилидки чесън...
Свинска глава с картофиСвинска глава с картофи
Поднесете свинската глава с гарнитура от печените картофи....
Агнешка глава с картофиАгнешка глава с картофи
Измийте агнешката глава и я сложете в леко подсолена вода в тенджера под налягане да се свари за по-бързо....
Свинска Глава в БурканиСвинска Глава в Буркани
1
Разцепете свинските глави на четири части. В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода....
Свинска глава в гювечСвинска глава в гювеч
Налива се литър вода, добавя се цяла обелена глава лук, морков, два-три цели картофа, дафинови листа, глава чесън....
Телешка глава, език и шкембе в гювечетаТелешка глава, език и шкембе в гювечета
1
Почистете и измийте хубаво телешката глава, езика и шкембето....
Свинска глава с кисело зелеСвинска глава с кисело зеле
Месото се нарязва на средни парчета и се запържва в мас и олио. Половината от отделената мазнина се изважда. Месото се залива с чаша топла вода...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: