Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинска Глава в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Обезкостява се, пълнят се в буркани плътно и се налива от водата.
Бурканите се затварят и се стерилизират 20 минути....

3

Свинска глава в гювеч ще се оцени подобаващо от любителите на печеното месо и деликатеси като свинските бузи и свински ушички....

15

Сложете месото да се свари.
Когато е полуготово добавете нарязаните на кубчета зеленчуци, солта, черния пипер и дафиновия лист.
След като омекнат...

Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера.
Нарязваме лука, корените за супа (без морковите...

След това е необходимо да се премести получената маса в добре измити буркани, не трябва да ги пълним догоре, тъй като пастетът ще се издигне при варене...

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: