Различно Фрикасе с Кайма

Разгледай всички 45 кулинарни идеи относно различно фрикасе с кайма в Готвач.бг.
Фрикасе с кайма
Фрикасе с кайма
3
смес и след 2-3 минути свалете фрикасето с кайма. Поднесете с накълцан пресен магданоз....
Пъстърва фрикасе
Пъстърва фрикасе
В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне. Оттегля се от огъня и се оставят...
Леща фрикасе
Леща фрикасе
се застройва. Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....
Целина фрикасе
Целина фрикасе
Целината се почиства, обелва, измива и се нарязва на филии. Във вода се слагат солта и черия пипер и в нея се вари целината. След като се...
Различно фрикасе
Различно фрикасе
Пилешките бутчета се сваряват, обезкостяват и се нарязват на ситно. В тенджера се слагат олиото и нарязаните лук и морков. Задушават се...
Гъби фрикасе
Гъби фрикасе
6
сгъстяване на соса. Овкусете със сол, млян черен пипер и щипка къри. Добавете и 1-2 бр. дафинов лист към фрикасето....
Агнешко фрикасе
Агнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в маслото...
Гъбено фрикасе
Гъбено фрикасе
. Забележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
Кюфтета фрикасе
Кюфтета фрикасе
4
сол на вкус. Прибавяме на тънка струя към фрикасето. Разбъркваме добре и оставяме 2 мин. на много слаб огън. Изключваме котлона и оставяме ...
Пиле фрикасе
Пиле фрикасе
97
на котлона и оставяме да поври 5 - 6 мин. След като е готово, бавно и внимателно добавяме предварително разбитите жълтъци и кисело мляко. Разбъркваме ...
Бебешко фрикасе
Бебешко фрикасе
Брашното се размива на каша с малко вода. В подходяща смес се загрява олиото и се добавя брашнената каша. Като се сгъсти малко, се налива...
Фрикасе от консервиран грах
Фрикасе от консервиран грах
разбъркване, посолява се и се отдръпва от огъня. Наръсва се със ситно нарязан копър или магданоз и фрикасето от консервиран грах се поднася с ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: