Различно Фрикасе с Кайма

Разгледай всички 26 кулинарни идеи относно различно фрикасе с кайма в Готвач.бг.
Фрикасе с каймаФрикасе с кайма
3
смес и след 2-3 минути свалете фрикасето с кайма. Поднесете с накълцан пресен магданоз....
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне. Оттегля се от огъня и се оставят...
Различно фрикасеРазлично фрикасе
купата, за уеднаквяване на температурата. След това всичко се изсипва в тенджерата и се бърка. След завиране, се изчаква около 5 минути и фрикасето се маха от котлона. Сервира се с обилно добавен пресен лимонов сок....
Гъби фрикасеГъби фрикасе
6
сгъстяване на соса. Овкусете със сол, млян черен пипер и щипка къри. Добавете и 1-2 бр. дафинов лист към фрикасето....
Леща фрикасеЛеща фрикасе
се застройва. Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....
Целина фрикасеЦелина фрикасе
Целината се почиства, обелва, измива и се нарязва на филии. Във вода се слагат солта и черия пипер и в нея се вари целината. След като се...
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в маслото...
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
1
. Забележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
Кюфтета фрикасеКюфтета фрикасе
4
сол на вкус. Прибавяме на тънка струя към фрикасето. Разбъркваме добре и оставяме 2 мин. на много слаб огън. Изключваме котлона и оставяме ястието още 2 мин....
Пиле фрикасеПиле фрикасе
98
на котлона и оставяме да поври 5 - 6 мин. След като е готово, бавно и внимателно добавяме предварително разбитите жълтъци и кисело мляко. Разбъркваме фрикасето и подправяме с черен пипер. Може да се сервира с ориз....
Бебешко фрикасеБебешко фрикасе
Брашното се размива на каша с малко вода. В подходяща смес се загрява олиото и се добавя брашнената каша. Като се сгъсти малко, се налива...
Моето сполучливо фрикасеМоето сполучливо фрикасе
от бульона и всичко се връща отново в тенджерата. Ако е необходимо се добавя още сол. Фрикасето се поръсва с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Забележка: Вместо пилешки гърди могат да се използват пилешки бутчета....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: