Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Хек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Описаните продукти са за една порция риба хек във фолио.
Почистете, измийте и подсушете рибата....

След 5 минути прибавяме филето хек и продължаваме да варим до неговата готовност....

Посоляваме рибата хек със сол и черен пипер. Нарязваме рибата на шайби овалваме в брашно и пържим до златисто от двете страни....

Прибавете нарязаните печени чушки, чубрицата, девесила, посолете на вкус и добавете парченцата риба хек....

Почистваме и измиваме добре рибата. С помощта на нож премахваме костите и си оформяме филетата. Може и да ползваме готови филета от хек....

Гарнитурата за панирания хек може да е и по ваш избор. Панировката е подходяща за всякаква бяла риба....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка: