Салата Венеция

Прегледай всички 74 избрани предложения за салата венеция в Готвач.бг.
Салата Коледен венец
Салата Коледен венец
оставете в хладилник да стегне за 1 час. След това извадете и обърнете в подходяща чиния и премахнете фолиото. От шунковия салам и кайсерования...
Пица Венеция
Пица Венеция
да се пекат в загряна фурна. Към края чукнете по едно яйце отгоре и запечете до готовност. Поднесете пица Венеция още гореща....
Огретен ала Венеция
Огретен ала Венеция
Картофите се нарязват на колела, измиват се и са слагат в тавичка. Осоляват се добре, разбъркват се и се поливат с 4-5 с.л. олио. Сипва се...
Сладоледена торта Венеция
Сладоледена торта Венеция
Сложете в купа около 80 мл от прясното мляко и ванилията, а в друга купа – останалото от млякото и млечния шоколад, начупен на парченца...
Еклеров венец
Еклеров венец
. Изстиналия венец разрязвам на две и слагам крем (в този е 300 г сметана + пудра захар + 1 малка кутийка течен шоколад "Финети", отгоре слагам и ...
Франкфуртски венец
Франкфуртски венец
стриване; 4. Оформете, панирайте и гарнирайте венеца: а) разслоете хоризонтално основата на три части; б) зафилете и намажете повърхността с 3/4...
Ястията, които задължително да опитате във Венеция!
Ястията, които задължително да опитате във Венеция!
Венеция е любима туристическа дестинация, популярна с уникалната си архитектура, пресичащите града канали и разходките с гондоли. Освен с...
Пролетен венец
Пролетен венец
на всеки триъгълник и го обръщате върху плънката. Печете венеца на 200 градуса/около 35 минути....
Пита Венец
Пита Венец
4
Замесете тестото като разтворите маята и захарта в топлата вода и оставете да шупне. Пресейте брашното и направете кладенче, в него сложете 2...
Плетен венец
Плетен венец
3
краищата се свързват, за да се образува венец. Втасва още 20 минути, намазва се с разбит жълтък с 1 супена лъжица олио и са набожда с...
Козуначен венец
Козуначен венец
3
топки от тестото, така че да получим два венеца. Разбиваме белтъка и намазваме отгоре венците. Поръсваме със захар и печем до готовност в загрята ...
Милинки Венец
Милинки Венец
Разтворете маята и захарта в прясното мляко и оставете да шупне. Пресейте брашното и солта и направете кладенче. В него сипете яйцето...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: