Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Котлет с лук на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пекат се свински пържоли с лук на фурна под фолио за около 2 часа, като през първия 1 час фурната е загрята на 200 °C, а втория - на 160....

Обелете и нарежете лука, а чери доматчетата разполовете.
Овкусете свинските пържоли със сол и черен пипер....

В елипсовиден глинен съд наливаме растителна мазнина на дъното и разпределяме част от зелените подправки, слагаме маринования свински котлет
Подреждаме...

Сами се сещате, че свински котлет с гремолата са идеалната вечеря за вашите гости :)...

Извадете и сервирайте свински пържоли с лук и бира на фурна....

Свинското месо се нарязва на пържоли и се овкусява със сол и черен пипер.
Поставят се в тава, заедно с нарязания лук....

След това поставете месото в тавичка и запечете в предварително загрята фурна. Пекат се до готовност....

3
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: