Свинско със Зеленчуци по Съчуански

Прегледай всички 74 авторски предложения относно свинско със зеленчуци по съчуански в Готвач.бг.
Люто говеждо по СъчуанскиЛюто говеждо по СъчуанскиЗапържете говеждото, чесъна, лука, джинджифила, лютите чушки в бульона на силен огън, докато омекнат - за около две минути. Добавете царевичното...
Задушен патладжан по съчуанскиЗадушен патладжан по съчуанскиЧесънът се реже на ситно. Добавя се захарта, кориандърът, соевият сос и малко вода. Патладжаните се режат на кръгчета, посоляват се и се оставят...
Свинско със зеленчуциСвинско със зеленчуциПочистете и измийте зеленчуците. Нарежете ги на едро и ги сложете в дълбока тава или глинен съд....
Свинско руло със зеленчуциСвинско руло със зеленчуциСвинското филе нарежете, така че да получите голям правоъгълник - по дължина започнете да режете и завивате навътре....
Запечено свинско със зеленчуциЗапечено свинско със зеленчуциВ същата мазнина, в която сте запържили месото, сложете нарязаните зеленчуци....
Свинско месо със зеленчуциСвинско месо със зеленчуциСлед като и зеленчуците са готови се махат от котлона. Готовите зеленчуци се прибавят към свинското месо. Поднасят се топли....
Свинско печено със зеленчуциСвинско печено със зеленчуциСвинското с картофи би трябва до остане основно на мазнина, но ако е необходимо, се добавя не повече от 50 мл от бульона от варенето на месото....
Свинско шпиковано със зеленчуциСвинско шпиковано със зеленчуциПека свинското със зеленчуци за 120 минути на 200 градуса. Източник - Graciela Nikolova от Кулинарна мрежа...
Свинско задушено в зеленчуциСвинско задушено в зеленчуциНарязваме месото на късчета, а зеленчуците - на дребни парчета. В дълбок съд загряваме мазнината и слагаме парчетата месо....
Ароматно свинско със зеленчуциАроматно свинско със зеленчуциМесото се нарязва на парчета, морковите на колелца и чушките на ситно. Лукът се нарязва на едри парчета и се запържва в зехтин и масло. После...
Печено свинско със зеленчуциПечено свинско със зеленчуциНарязваме месото на едри парчета и ги поръсваме с чубрицата, червения пипер, кимион и сол. Нареждаме ги в тава за печене. Нарязваме на ситно лука...
Свинско рагу със зеленчуциСвинско рагу със зеленчуциСвинското месо разделяме на 4 порции по 100 грама. Осоляваме го от всички страни и го изпържваме до покафеняване....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: