Селски Козунак

Прегледай всички 34 подбрани съвети относно селски козунак в Готвач.бг.
Засукан селски козунакЗасукан селски козунакЩом се опече селският козунак се отделя от стената на тавата....
Козунак по селскиКозунак по селскиВсички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Голям селски козунак на конциГолям селски козунак на конциГотовите козунаци се слагат да втасат на топло и после ги мажем със разбит жълтък + малко вода и посипваме със захар....
КозунакКозунакОт 3 фитила сплетете 1 козунак на плитка....
Козунак АсортиКозунак АсортиКозунакът се оставя да втаса. Намазва се с яйце разбито с прясно мляко и се пече на 180 градуса около 40 минути или до готовност....
Пиян козунакПиян козунакОт един килограм брашно извадихме 6 малки козунака, като по този начин няма как да се получат големи конци в тестото....
Козунак ИскраКозунак ИскраПечем козунака в студена фурна и отначало само отдолу на 160-170 градуса....
Чуден козунакЧуден козунакС това тесто се получават около 3 козунака. Зависи как ще го разпределите по формите....
Пълнен козунакПълнен козунак
1
Пресяваме брашното в дълбок съд и го оставяме на топло. В една чаша надробяваме маята, посипваме я с лъжичка захар, заливаме с 3 с.л. прясно мляко...
Карамелен козунакКарамелен козунакВ тавичката, в която ще печем козунака, карамелизираме захарта до светъл карамелен цвят....
Козунак БриошКозунак БриошРазтворете маята и 1 с.л. от захарта в леко затопленото мляко, добавете 2 с.л. брашно и разбъркайте. Завийте съда със стреч фолио и оставете...
Ирански козунакИрански козунакКогато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: