Козунак по селски

Козунак по селски

1

Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак. Освен това трябва да...

1

Селски Козунак

Прегледай всички 34 подбрани съвети относно селски козунак в Готвач.бг.
Засукан селски козунак

Засукан селски козунак

предварително загрята на 160 градуса фурна. Щом се опече селският козунак се отделя от стената на тавата....

Голям селски козунак на конци

Голям селски козунак на конци

6

които се плетат или завиват на охлюв и се поставят във намазани тави. Готовите козунаци се слагат да втасат на топло и после ги мажем със...

Козунак

Козунак

10

3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...

Козунаци

Козунаци

4

. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. Единия е...

Пиян козунак

Пиян козунак

, е, че ние решихме да направим повече, но по-малки на големина козунаци. От един килограм брашно извадихме 6 малки козунака, като по този начин...

Ирански козунак

Ирански козунак

слагаме да се пече на умерена фурна. Когато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....

Полски козунак

Полски козунак

Млякото се кипва, сметаната се загрява, без да кипне. Половината от млякото и цялата сметана се смесват, добавя се брашното, разбърква се и се...

Постен козунак

Постен козунак

тавичката. Разделете тестото на две парчета с различна големина. Сплетете плитка, поръсете го със суров сусам и оставете да втаса още малко. Постният козунак се пече 40 минути на 180 градуса....

Чуден козунак

Чуден козунак

2

козунак на конци, без да си правя труда да го меся 100 пъти. Тайната е в затоплените предварително продукти и във втасването. Да, ще изпечете...

Велинградски Козунак

Велинградски Козунак

ден на топло, като се премесва през 2 часа. Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите. За по...

Портокалов козунак

Портокалов козунак

3

1. Разтворете маята във топлото прясно мляко и една чаена лъжичка захар. Покрийте и оставете на топло да втаса за 10 минути; 2. През това...

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: