gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа от Свински Крачета

Супа от Свински Крачета

Открий всички 12 авторски предложения относно супа от свински крачета в Готвач.бг.
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачетаПоднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Салата от свински крачкаСалата от свински крачкаИзмиваме свинските крачета, заливаме ги с 5 - 6 чаши вода и ги слагаме да се варят на силен огън....
Супа от свински крачетаСупа от свински крачетаТова е рецепта за вкусна и лесна супа от свински крачета!...
Вкусна чорба от свински крачетаВкусна чорба от свински крачетаНяма нищо по вкусно студените дни от една топла чорба от свински крачета и хрупкаво хлебче! Да ви е сладко!...
Селска чорба от свински крачетаСелска чорба от свински крачетаСложете почистените и измити крачета в тенджера с вода, варите до завиранe и изхвърляте, както се казва, първата вода....
Пача чорба от свински крачетаПача чорба от свински крачетаПочистете и измийте крачетата....
Ароматни свински крачетаАроматни свински крачетаПодправете бульона със сол, след което добавете свинските крачета....
Свински крачета капамаСвински крачета капамаДобавя се боб и крачетата. Овкусява се с подправки и се залива с вода. Пече се във фурна на 170-190 градуса....
Чорба от свински крачета с лют пиперЧорба от свински крачета с лют пиперСложете свинските крачета в дълбока тенджера, налейте вода и ги сложете да се варят, като махате пяната от време на време....
Супа от свински крака, уши и джоланСупа от свински крака, уши и джоланСупата от свински крака, уши и джолан може да се консумира и студена във вид на пача....
Яхния със свински кракаЯхния със свински кракаСвинските крака се разцепват по дължина и се задушават в 2 лъжици мас....
Класическа чорба от свински крачета с бял бобКласическа чорба от свински крачета с бял бобВ този случай оставете класическата чорба от свински крачета с бял боб след това да поври още 10-12 минути на умерен огън. Добър апетит!...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: