Супа от Свински Крачета

Открий всички 74 авторски предложения относно супа от свински крачета в Готвач.бг.
Свински крачета капамаСвински крачета капамаДобавя се боб и крачетата. Овкусява се с подправки и се залива с вода. Пече се във фурна на 170-190 градуса....
Боб със Свински КрачетаБоб със Свински КрачетаИзхвърлете водата и налейте бульона и добавете свинските крачета. Нарежете лука на ситно, моркова на кубчета и ги прибавете при боба....
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачетаПоднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Свински крачета в гювечСвински крачета в гювечКрачетата се изравят от зелето и без капак се връща във фурната. Тогава се вдигат градусите на 200 и се пече до зачервяване на крачетата....
Яхния със свински крачетаЯхния със свински крачетаПочистете свинските крачета и ги сложете да се варят в тенджера заедно с дафиновия лист малко сол и черен пипер....
Свински крачета на фурнаСвински крачета на фурнаСвинските крачета се почистват добре и се сваряват. Най-лесно и бързо това може да направите в тенджера под налягане....
Супа от агнешки крачетаСупа от агнешки крачетаПоднесете супата гореща. Добър апетит!...
Варени свински крачета с ушиВарени свински крачета с ушиКрачетата и ушите се измиват и оглеждат добре. Ако имат люспи се отстраняват, ако имат косми се обгарят с кухненска горелка....
Селска чорба от свински крачетаСелска чорба от свински крачетаСложете почистените и измити крачета в тенджера с вода, варите до завиранe и изхвърляте, както се казва, първата вода....
Желирана пача от свински крачетаЖелирана пача от свински крачетаИзмийте свинските крачета и свинското месо. Нарежете месото на парченца. Сложете го заедно с крачетата в тенджера и налейте водата....
Кисело зеле със свински крачетаКисело зеле със свински крачетаВърху зелето подреждаме крачетата и покриваме с другото нарязано зеле....
Пача чорба от свински крачетаПача чорба от свински крачетаПочистете и измийте крачетата....

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: