Тортиля по Български

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно тортиля по български в Готвач.бг.
Тортия по българскиТортия по българскиКартофите се сваряват до леко омекване. После се нарязват на тънки кръгчета. Разбиват се яйцата, слагат се подправките и се изливат върху картофите...
Български качамакБългарски качамакКипва се 1.800 л вода с млякото, олиото, солта и се изсипва брашното. Бърка се постоянно. Вари се и едновременно с това се разбива с тел в продължение...
Тортиля КалцонеТортиля КалцонеКрайчетата на тортилята се намазват с малко водичка и се затваря като калцоне. Топеното сирене се нарязва на филийки....
Тортиля ЕспаньолаТортиля ЕспаньолаОбелете и измийте картофите и лука. Загрейте в тиган олио. С белачка за картофи нарежете картофите на парченца, а лука - на големи кубчета. Изпържете...
Тортиля СлънцеТортиля СлънцеВзимаме пармезана и го рендосваме на най-ситното ренде. Оставяме го хубаво да изсъхне. В купа смесваме маята, брашното и захарта. Заливаме ги...
Зеленчукова тортиляЗеленчукова тортиляКартофите се сваряват, обелват и настъргват на едро ренде. Чушката се нарязва на шайби, морковът се настъргва на едро ренде и гъбите - на полумесеци...
Чеснова тортиляЧеснова тортиляЗагряваме половината масло в тиган и поставяме картофите, като притискаме добре към дъното, запържваме за 10 минути на среден огън и обръщаме тортилята...
Балканска тортиляБалканска тортиляС помощта на чиния или дъска обръщаме тортилята и я изпържваме и от другата страна за още 7-10 минути....
Картофена тортиляКартофена тортиляИзмиваме и почистваме картофите и лука, които нарязваме на малки кубчета. Пържим нарязаните катрофи и лук в загрята мазнина първо на по-силен огън...
Лазаня по българскиЛазаня по българскиСлед 25 мин, когато махнем фолиото, добавяме заливката и печем лазанята по български до готовност около 15 мин....
Шакшука по българскиШакшука по българскиПатладжаните и чушките се нарязват на парченца, доматите са белени и нарязани на кубчета от консерва. В тенджера или дълбок тиган се загрява олиото...
Български ябълков пайБългарски ябълков пайПресява се в купа брашното, смесваме с бакпулвера, разтопеното масло, захарта и яйцето. Разбърква се добре с вилица, докато се разтопи захарта. Добавя...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: