Тригуни с Локум

Разгледай всички 15 избрани предложения относно тригуни с локум в Готвач.бг.
Тригуни с Локуми
Тригуни с Локуми
локум. Намазваме отстрани с разбито яйце и захлупваме на триъгълник. Притискаме ръбчетата, за да се затворят добре. Печем в загрята фурна и...
Тригуни
Тригуни
1
За да приготвите плънката за тригуните, разбийте с миксер брашното, захарта, яйцата, орехите и бакпулвера. Разстелете корите и ги нарежете...
Локум
Локум
2
. Изсипете и ядките, объркайте и така приготвената смес изсипете в намаслена форма. Оставете да се охлади напълно и нарежете локума на хапки с ...
Тригуни с готови кори
Тригуни с готови кори
1
сок и разбъркайте. Така приготвеният сироп се прецежда и леко се охлажда. Всяка тригуна се потапя в леко топлия захарен сироп....
Солени тригуни
Солени тригуни
. Краищата на тригуните се притискат с пръсти или с вилица. Прехвърлят се в тава покрита с хартия за печене, а отгоре се намазват с разбитото ...
Плодови тригуни
Плодови тригуни
завива тригуна. Намазваме ги добре по краищата с вода, за да се затворят добре. Пържат се на маслена баня за около 3-4 минути от всяка страна...
Ябълкови тригуни
Ябълкови тригуни
2
Корите се отварят и всяка се реже на три ленти вертикално. Ябълките се почистват от семките и се настъргват с ренде. Смесваме със захарта...
Ретро тригуни
Ретро тригуни
водата със захарта, оставяме да поври за 5 минути и махаме от котлона, добавяме ванилията и лимоновия сок. Заливаме студените тригуни с горещия ...
Мамини тригунки
Мамини тригунки
добавяме ванилията. Сиропираме изстиналите тригуни с леко охладения сироп. Не заливайте с врял сироп!...
Тригуни с бутер тесто
Тригуни с бутер тесто
2
, като се кипва водата със захарта и ванилията. Изстиналите тригуни се заливат с топлия сироп....
Сиропирани сладки тригуни
Сиропирани сладки тригуни
хартия за печене в тава и се пекат в загрята на 180 градуса фурна около половин час. Изпечените тригуни се вадят и се оставят да се охладят. През...
Тригуни с домашен крем
Тригуни с домашен крем
захарта и лимоновият сок. Щом захарта се стопи, течността се премахва от котлона и се оставя да изстине. С нея се заливат изпечените тригуни...

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: