Унгарски Гулаш

Разгледай всички 12 избрани предложения за унгарски гулаш в Готвач.бг.
Унгарски гулаш
Унгарски гулаш
добавите черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте гулаша със сметана и магданоза и снемете ястието от котлона....
Сочен унгарски телешки гулаш
Сочен унгарски телешки гулаш
2
да заври и върнете месото и зеленчуците. Покрийте с капак и гответе на слаба температура около 1 -1 1/2 ч. При готовност нарежете копъра и сипете в ...
Гулаш
Гулаш
3
Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета...
Унгарски сладки
Унгарски сладки
. Овалвам ги в останалата пудра захар, като ги оставям да преседят в нея няколко секунди, за да могат унгарските сладки да поемат сладостта....
Унгарски Лечо
Унгарски Лечо
2
Чушките се нарязват на колелца. Лукът се нарязва на филийки, а доматите - на четвъртинки. Олиото се загрява и вътре се запържват филийките...
Унгарски борш
Унгарски борш
непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Унгарски кекс
Унгарски кекс
2
Жълтъците се бъркат със захарта около 20 минути. Прибавят се лъжица по лъжица брашно, лимоновата кора и сока на лимона, стафидите и ванилията...
Гулаш Яхния
Гулаш Яхния
Телешкото месо се нарязва на късчета и се смесва с черния и червения пипер. Запържва се леко и се добавят нарязаният лук на филийки, чесъна и...
Партизански гулаш
Партизански гулаш
Месото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до...
Цигански гулаш
Цигански гулаш
. След като чушките поомекнат, добавете нарязаното кисело зеле. Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък ...
Чорба гулаш
Чорба гулаш
Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън...
Джолан гулаш
Джолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан ...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: