Унгарски Гулаш

Разгледай всички 23 избрани предложения за унгарски гулаш в Готвач.бг.
Унгарски гулашУнгарски гулашРазбъркайте гулаша със сметана и магданоза и снемете ястието от котлона....
Сочен унгарски телешки гулашСочен унгарски телешки гулашСочният унгарски телешки гулаш е много вкусно ястие....
Гулашът – шампионът на унгарската кухняГулашът – шампионът на унгарската кухняВ момента например има рецепти за Унгарски Гулаш, Гулаш с телешко по унгарски, Свински Гулаш и още много разновидности....
Най-вкусните унгарски специалитетиНай-вкусните унгарски специалитетиGulyás Гулашът е може би най-популярното унгарско ястие. Представлява смесица от говеждо месо, лук, картофи, червен пипер, домати, черен пипер....
ГулашГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
Унгарски сладкиУнгарски сладкиОвалвам ги в останалата пудра захар, като ги оставям да преседят в нея няколко секунди, за да могат унгарските сладки да поемат сладостта....
Унгарски пирогиУнгарски пирогиСварете обелените и нарязани картофи за около 25 минути, след което ги отцедете и намачкайте на пюре. Оставете ги да се охладят. Смесете настърганото...
Унгарски боршУнгарски боршПоднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Унгарски кексУнгарски кексЖълтъците се бъркат със захарта около 20 минути. Прибавят се лъжица по лъжица брашно, лимоновата кора и сока на лимона, стафидите и ванилията....
Унгарски бисквитиУнгарски бисквитиМаслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавя се пресятото брашно с бакпулвера и разбитите яйца. Месим тесто върху набрашнен плот. Разделяме...
Унгарски ЛечоУнгарски ЛечоЧушките се нарязват на колелца. Лукът се нарязва на филийки, а доматите - на четвъртинки. Олиото се загрява и вътре се запържват филийките лук...
Гъбен гулашГъбен гулашЗадушаваме гъбения гулаш още 15 минути и отстраняваме от котлона. Поднасяме в затоплени чинии и поръсваме с прясно смлян черен пипер....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: