Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чешки Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В дълбок съд се запържва лукът докато почервенее. Към него се добавят смлените скилидки чесън, кимът, кимионът, доматеното пюре, канелата, червеният...

Нарежете лука на полумесеци. Налейте малко олио на дъното на тенджера с незалепващо покритие, добавете лука и кимиона и разбъркайте, пържите докато...

1

Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.
Приятно!...

Добавете останалите подправки и другата половина от червеното вино и варете още 10 минути апетитния гулаш....

По желание може леко да запържите кнедлите в загрято олио или да сервирате направо в горещия гулаш. ...

Нарежете месото на кубчета, овкусете го със сол и черен пипер и го запечатайте на тиган в силно загрято олио.
Когато страните придобият приятен...

Забележка: В традиционния унгарски гулаш месото и зеленчуците се запържват. В случаят рецептата е приготвено по здравословен и диетичен начин....

Оставяме да поври около 10-15 минути и гулашът е готов за сервиране....

Отгоре настържете кашкавала и сервирайте гулаша.
Американският гулаш с фусили е много вкусен....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: