Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чешки Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гулаш по чешкиВ тенджерка се слага малко мазнина и щом се сгорещи, в нея се задушава скълцаният лук.
Когато той побелее, към него се прибавя и нарязаното на...
Чешки гулаш със свинско
В дълбок съд се запържва лукът докато почервенее. Към него се добавят смлените скилидки чесън, кимът, кимионът, доматеното пюре, канелата, червеният...
Гулаш с паста
Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.
Приятно!...
Гулаш с октопод
Добавете останалите подправки и другата половина от червеното вино и варете още 10 минути апетитния гулаш....
Гулаш в гърне
Загрейте маста и запържете ситно нарязания лук. Когато омекне добавете и телешкото месо, нарязано на кубчета със страна 2 см. Овкусете със сол, черен...
Гулаш в бира
Нарежете лука на полумесеци. Налейте малко олио на дъното на тенджера с незалепващо покритие, добавете лука и кимиона и разбъркайте, пържите докато...
Американски гулаш с фусили
Отгоре настържете кашкавала и сервирайте гулаша.
Американският гулаш с фусили е много вкусен....
Австрийски гулаш в мултикукър
Оставяме да поври около 10-15 минути и гулашът е готов за сервиране....
Постен гулаш с гъби
Сервирайте гулаша, като гарнирате с варени картофи и поръсите с ситно нарязан магданоз.
Постният гулаш с гъби е готов....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: