Форма за Агънце

Разгледай всички 24 авторски предложения относно форма за агънце в Готвач.бг.
Питка АгънцеПитка Агънце
4
тесто, покриваме с кърпа да втаса 30 минути. От втасалото тесто се отделя малки топчета за оформянето на глава, опашка, уши, крака на агънцето...
Кекс АгънцеКекс Агънце
3
форма по избор, в случая е Агънце и го печем на 160°. След като се понадигне слагаме фолио.Готовият кекс поръсваме с пудра захар....
Вкусно пълнено агънцеВкусно пълнено агънце
2
Почистваме агнето и го натриваме с масло отвън и отвътре, натриваме го и с червения пипер и сол. Приготвяме плънката, като задушаваме гъбите...
Печено Гергьовско агънцеПечено Гергьовско агънце
Овкусете агнешкото месо със зехтина и подправките, като хубаво го натриете с тях. Сложете го в тава, сипете виното и бульона, завийте тавата с...
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Разбийте яйцата със захарта. Добавете олиото, млякото и пресятото брашно с бакпулвера. Пригответе си формите за кекс (3D на агънце и зайче...
Великденски кекс агънцеВеликденски кекс агънце
, внимателно започнете с белтъците. Сипете сместа в намазнена и набрашнена форма агънце - ако е малка формата, изпечете 2 кекса в умерено загряна фурна...
Печено агънце по френскиПечено агънце по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне...
Порционирано крехко агънце за ГерьовденПорционирано крехко агънце за Герьовден
Крехкото агнешко месо се получава, когато агнето тежи между 28-32 кг живо тегло. Прави се на порции. Смесват се всички подправки заедно с...
Пълнено агънце с дроб сармаПълнено агънце с дроб сарма
Добре почистеното агне се измива добре. В тенджера се слагат половината дреболии на агнето, като не се ползва черният дроб. Заливат се с вода...
Сладкиш Агънце с ванилия и извараСладкиш Агънце с ванилия и извара
Маслото, захарта и ваниловата захар ги разбивами на пяна. Яйцата ги разбъркваме отделно. Брашното, ваниловия пудинг и бакпулверa ги пресяваме и...
Сарма в кексова формаСарма в кексова форма
, червения пипер, кимиона и ориза. Намажете кексовата форма с олио. Облечете със зелевите листа, като оставите краищата им отвън. Изсипете...
Питка в кексова формаПитка в кексова форма
. Наредете топчетата в затоплена кексова форма, обилно намазана с олио. Оставете отново тестото да удвои обема си. Изпечете до златисто на 150 градуса. Извадете формата и захлупете питката. Така ще се задуши и ще омекне....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: