Хрупкаво Пилешко по Китайски

Открий всички 18 подбрани съвети за хрупкаво пилешко по китайски в Готвач.бг.
Хрупкаво пилешкоХрупкаво пилешко
В купа смесете горчицата, меда, олиото, соевият сос, сол, черен пипер и царевичният грис. Нарежете филето на парченца, по-големи от...
Пиле по китайскиПиле по китайски
1
, разтворено в малко вода. Сосът си пиле се бърка до сгъстяване. Пиле по китайски се поднася, като в чиния сложите канапе от зеленчуците, а отгоре полеете със соса с пилешкото....
Пикантно-хрупкаво пилешко филеПикантно-хрупкаво пилешко филе
3
Направете марината, като счукате чесъна с малко сол на паста и към него прибавете другите съставки. Нарежете месото под ъгъл на парчета...
Хрупкаво пълнено пилеХрупкаво пълнено пиле
за пълнене и затворете пилешкото филе. Затворете филето и поръсете обилно с галета. Приготвените по този начин пълнени пилешки филета оставете да...
Хрупкави скариди с китайски сосХрупкави скариди с китайски сос
Първо смесете всички продукти за соса и ги оставете настрана. Почистете скаридите и ги разрежете почти наполовина. Смесете яйцата, 1 с.л. от...
Лимоново пиле по китайскиЛимоново пиле по китайски
олиото в уок и запържете нарязаното на късчета пилешко. Загрейте отново соса, поръсете пилешкото и го сервирайте с ориз....
Хрупкаво пиле с картофиХрупкаво пиле с картофи
3
Пилето се почиства и измива добре. Отделно се подготвят картофите, като се обелват и ако са по-големи, се разрязват на парчета /а по-малките са...
Печено хрупкаво пилеПечено хрупкаво пиле
. Високата температура и обръщането на пилето при печене гарантират хрупкавия завършек и едно разкошно печено хрупкаво пиле....
Пиле с хрупкави зеленчуциПиле с хрупкави зеленчуци
готвя още 4-5 мин. Идеята е зеленчуците да поемат от аромата на ястието, но да останат хрупкави. В края поливам със сос от нар и 1 с.л. мед, леко разбърквам и е готово!...
Пилешки бутчета по китайскиПилешки бутчета по китайски
Пасирайте заедно всички продукти с изключение на бутчетата, меда и лимоновия сок. Намажете бутчетата с получената паста, покрийте и охладете...
Пилешки пържоли по китайскиПилешки пържоли по китайски
-гъст. Когато всичко е готово, може да сложите соса под или върху пилешките пържоли по китайски и останалото разположение е по ваш избор. Може да овкусите яйцата с червен пипер или сол по ваш вкус....
Пилешки късчета по китайскиПилешки късчета по китайски
1
Месото се нарязва на тънки ивички, маринова се в уискито за около 2 часа и се пържи на силен огън в уок (дълбок тиган) за около 3 - 4 мин с 3 с...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: