Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупкаво Пилешко по Китайски

Хрупкаво Пилешко по Китайски

Открий всички 24 подбрани съвети за хрупкаво пилешко по китайски в Gotvach.bg.
Бутчета по китайски с кока-колаБутчета по китайски с кока-колаСервираме със задушени зеленчуци или салата по желание....
Пиле с ориз по китайскиПиле с ориз по китайски
1
Пилето с ориз по китайски е готово....
Пиле със зеленчуци по китайскиПиле със зеленчуци по китайски
17
Пилешкото филе също се реже на ивички. В уок тиган се сипва зехтинът и се загрява на максимум....
Свинско по китайски Гу Лао ДжоуСвинско по китайски Гу Лао Джоу
4
Поднесете свинското по китайски с гарнитура от сварен ориз....
Спагети по китайски с три вида месоСпагети по китайски с три вида месо
Поднасяме нашите спагети по китайски с три вида месо топли....
Ориз по китайски с шунка и гъбиОриз по китайски с шунка и гъби
По желание може да овкусите пържения ориз със соев сос. Оризът по китайски с шунка и гъби е готов....
Бързо пиле с ориз по китайскиБързо пиле с ориз по китайски
Оризът се сварява да остане леко хрупкав. Месото също се вари за 10 минути. Зеленчуците се запържват в олиото....
Пиле по китайски със зеленчуци и соев сосПиле по китайски със зеленчуци и соев сос
1
Запържете ги за около 5 минути, след което добавете китайския микс от зеленчуци....
Пържени спагети с пилешко месо по китайскиПържени спагети с пилешко месо по китайски
При поднасяне се поръсват пържените спагети с пилешко месо по китайски със сусам....
Пилешко в сладко-кисел сос по китайскиПилешко в сладко-кисел сос по китайски
В купа се слагат брашното, нишестето, бакпулверът, соевият сос и вода до получаване на гъста каша. Слага се и месото, нарязано на кубчета. Оставя...
Пържен ориз по китайски с рулца от рациПържен ориз по китайски с рулца от раци
1
Оризът се измива до прозрачност на водата. Сварява се в съотношение 1:3. След това го измивате със студена вода, изцеждате го хубаво и го оставяте...
Пиле със зеленчуци и яйца по китайскиПиле със зеленчуци и яйца по китайски
5
Бъркайте пилешкото със зеленчуци по китайски за около 2 минути - до сгъстяване на соса....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: